Menu
A Kosár tartalma

Bankjegyszámláló

Bankjegyszámláló és pénzszámoló gépek az egyszerűbb típusoktól egészen az értékszámláló, bankjegyfeldolgozó modellekig. Az asztali pénzszámoló gépek többszintű vizsgálati módszerekkel rendelkeznek, ami segítségével a számolás közben képesek ellenőrizni minden bankjegy eredetiségét is. Kínálatunkban megtalálhatók a belépő szintű modellektől egészen a felsőkategóriás bankjegyek felismerésére is képes készülékek is.

Bankjegyszámláló gépek nem csak bankoknak! Ahol nagyobb készpénzforgalmat bonyolítanak le, ott elengedhetetlen egy gyors és megbízható pénzszámoló gép használata. Akár csak a napi bevétel megszámlálására, vagy a bankba szánt pénz ellenőrzésére használná, biztosan jó szolgálatot fog tenni egy ilyen gép az Ön vállalkozásában is.

Magánszemélyek számára is előnyös lehet egy bankjegyszámláló gép használata, például egy nagyobb értékű ingatlan, vagy autó eladásakor. Még ma sem ritka, hogy a vevő készpénzzel fizet, egy pénzszámoló géppel villámgyorsan, biztonságosan és pontosan megszámolhatja a kapott összeget, akár többször is!

Az egyszerűbb, kézi pénzszámoló gépek alkalmasak a készpénz gyors számlálására, azonban a számlálás közben eredetiség vizsgálatot nem végeznek. A V30 típusú hordozható pénzszámoló gép azonban alkalmas a bankjegyek manuális ellenőrzésére is, erre a beépített UV és WM (fehér) lámpát lehet használni. A számlálást követően csak helyezzük a pénzvizsgáló lámpa alá a bankjegyeket és szemrevételezéssel ellenőrizzük, hogy megtalálhatók-e rajta a biztonsági jelek, elemek.

Az asztali bankjegyszámláló gépek megbízhatóbbak a hordozható társainál, mert itt kevésbé kell ügyelni a bankjegyek pontos behelyezésére, és ezek a pénzszámoló gépek már a számlálás közben vizsgálják a bankjegyek eredetiségét is. A bankjegyek eredetiséget több vizsgálati módszerrel képesek ellenőrizni, ilyen pl. az UV vizsgálat, az MG ellenőrzés, az IR – infravörös, vagy a DD méretvizsgálat. A kategória kisebb modelljeit úgynevezett hátsóadagolós bankjegyszámlálónak nevezzük, mert ezeknél a bankjegyek adagolása hátulról, billentéses módszerrel történik. 

Az asztali bankjegyszámló készülékek nagyobb, akár már banki felhasználásra is alkalmas típusai az úgynevezett felsőadagolós bankjegyszámláló gépek. Ezeknél a modelleknél a bankjegyek adagolása fentről történik, ami egyszerűbb használatot és nagyobb terhelhetőséget biztosít. A pénzvizsgálati módszerek ugyanúgy megvannak ezekben a típusokban is.

A pénzszámoló gépek felsőkategóriáját az úgynevezett értékszámláló gépek jelentik. Ezek ugyanúgy működnek, mint a kisebb csak darabszámlálásra képes típusok, azonban a számolás közben már képesek felismerni azt is, hogy milyen bankjegyet számolnak. A darabszám mellett megadják a megszámolt bankjegyek pontos értékét is, valamint címletenkénti jelentést is készítenek a pénzszámolás végén. További előny az értékszámláló gépeknél, hogy közel 100% pontosságú hamisítványfelismeréssel dolgoznak. Ez a nagy pontosság az úgynevezett CIS szenzornak köszönhető, ami minden bankjegyről fényképeket készít a számlálás közben és ezeket összehasonlítja a memóriájában korábban eltárolt mintákhoz. Képes azonosítani a legkisebb eltéréseket is, vagy a biztonsági elemek hiányát. A hibás bankjegyek kiszűrésére is alkalmas. 

Az értékszámláló gépek közül a NextCash NC-6800 egy úgynevezett 2 fiókos bankjegyszámláló, vagy bankjegyfeldolgozó gép. Ennél a gépnél a számlálás teljesen folyamatosan biztosítható, megállások nélkül. Amennyiben egy bankjegyet hibásnak, vagy gyanúsnak talál a gép, akkor csak félredobja a másik fiókba és a többi bankjegyet ugyanúgy tovább számolja. A kétfiókos kivitelének köszönhetően képes a kevert bankjegyek címletenkénti szétválogatására, és arra is alkalmas, hogy egyirányba fordítsa a bankjegyeket. 

A bankjegyszámláló kategória legnagyobb modellje az NC-6800 típusú értékszámláló gép beépített nyomtatóval is rendelkezik. Képes kinyomtatni a számlálás utáni jelentést, így a kapott blokkot mellékelheti a köteghez, hogy később is pontosan tudja milyen címletekből mennyi darab van az adott kötegben. Külső nyomtató csatlakoztatható a kisebb NextCash NC-6400-as modellhez is, ezt opciósan lehet megvásárolni mellé.


NextCash NC-V30 hordozható, kézi pénzszámoló, bankjegyszámláló gép - ÚJ modell beépített pénzvizsgálóval - UV + WM NextCash NC-V30 hordozható, kézi pénzszámoló, bankjegyszámláló gép - ÚJ modell beépített pénzvizsgálóval - UV + WM
Népszerű REKLÁMÁRON Classic kategória -20 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V30
Legújabb 2022-es modell! A népszerű hordozható pénzszámoló gép megújult kivitelben! Alkalmas a bankjegyek automatikus számlálására, csak helyezze bele a köteget és nyomja meg a start gombot. Villámgyorsan megszámolja a behelyezett bankjegyeket és a kijelzőre kiírja a kapott darabszámot. Kompakt m..
27.900 Ft 34.900 Ft
Nettó ár:21.969 Ft
NextCash NC-1500 Bankjegyszámláló pénzszámoló gép beépített eredetiség vizsgálattal (UV + MG + IR + DD) NextCash NC-1500 Bankjegyszámláló pénzszámoló gép beépített eredetiség vizsgálattal (UV + MG + IR + DD)
Népszerű REKLÁMÁRON Classic kategória -30 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-1500
A NextCash NC-1500 pénzszámoló gép egy új típus a gyártó termékpalettáján, ez mellett pedig nagyon jó ár-érték arányú készülék. Könnyű súlya révén egyszerűbben hordozható, mint nagyobb társai. Hálózati áramforrásról működtethető, de a 12V-os bemenetének köszönhetően, akár autós szivargyújtóról is ha..
41.900 Ft 59.900 Ft
Nettó ár:32.992 Ft
NextCash NC-2120 bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - manuális összegszámítással + AJÁNDÉK ügyfélkijelző és porvédő NextCash NC-2120 bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - manuális összegszámítással + AJÁNDÉK ügyfélkijelző és porvédő
Népszerű REKLÁMÁRON Középkategória -36 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2120
A NextCash NC-2120 bankjegyszámláló gép az egyik legújabb modell a belépő kategóriában. A kedvező ár-érték aránya mellett a tudásában is a konkurens modellek fölé emelkedik. Megszámolja a bankjegyek darabszámát és a számolás közben az eredetiségüket is ellenőrzi, ezen túlmenően alkalmas manuális ért..
44.900 Ft 69.900 Ft
Nettó ár:35.354 Ft
NextCash NC-2200 Bankjegyszámláló pénzszámoló gép UV+MG + Ajándék ügyfél kijelző NextCash NC-2200 Bankjegyszámláló pénzszámoló gép UV+MG + Ajándék ügyfél kijelző
Népszerű Automatába Ingyen Középkategória -20 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2200
Megerősített kivitelű, nagy megbízhatóságú bankjegyszámláló, pénzszámoló gép amely a számlálás közben vizsgálja a bankjegyek eredetiségét is. Olyan helyekre ajánljuk ahol naponta használják és fontos a mindig pontos és megbízható számlálás. Megerősített fém kialakítással rendelkezik, a hátsó bankjeg..
55.900 Ft 69.900 Ft
Nettó ár:44.016 Ft
NextCash NC-2300 bankjegyszámláló, pénzszámoló gép fém kivitelben, manuális értékszámlálással + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő NextCash NC-2300 bankjegyszámláló, pénzszámoló gép fém kivitelben, manuális értékszámlálással + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő
Népszerű Automatába Ingyen Középkategória -21 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2300
Megerősített -fém- kivitelű bankjegyszámláló, pénzszámoló gép a mindennapi megbízható használatra. A NextCash NC-2300 pénzszámoló gép a bankjegyek számlálása közben vizsgálja azok eredetiségét is. Ajánljuk kiskereskedelmi üzletekbe, nagykereskedések részére és minden olyan helyre, ahol nagyobb a kés..
59.900 Ft 75.900 Ft
Nettó ár:47.165 Ft
NextCash NC-2600 bankjegyszámláló pénzszámoló gép manuális értékszámlálással és hamisítvány ellenőrzéssel NextCash NC-2600 bankjegyszámláló pénzszámoló gép manuális értékszámlálással és hamisítvány ellenőrzéssel
Automatába Ingyen Felső középkategória -18 % Nincs készleten
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2600
A NextCash NC-2600 típusú bankjegyszámláló egy nagyobb igénybevételre is alkalmas asztali készülék. A pénz számlálása mellett alkalmas a bankjegyek eredetiségének a vizsgálatára is. A manuális értékszámlálás funkció használatával a darabszám mellett megtudhatja a pontos forint végösszeget is. A b..
65.900 Ft 79.900 Ft
Nettó ár:51.890 Ft
NextCash NC-2700 bankjegyszámoló, pénzszámoló gép (UV + MG + IR + DD) + Ajándék ügyfél kijelző NextCash NC-2700 bankjegyszámoló, pénzszámoló gép (UV + MG + IR + DD) + Ajándék ügyfél kijelző
Népszerű Automatába Ingyen Felső középkategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2700
Professzionális bankjegyszámláló gép, kombinált bankjegyvizsgálattal és grafikus - dupla - LCD kijelzővel A NextCash NC-2700 típusú pénzszámoló gép egy nagy teljesítményű készülék amely kinézetében is illeszkedik az elegáns, modern irodákba, pénztárakba is. A modern kialakítás mellett dupla LCD k..
69.900 Ft 85.900 Ft
Nettó ár:55.039 Ft
NextCash NC-2800 pénzszámláló automata, dupla LCD kijelzővel, UV, MG, DD, IR + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő NextCash NC-2800 pénzszámláló automata, dupla LCD kijelzővel, UV, MG, DD, IR + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő
Automatába Ingyen Felső középkategória -18 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-2800
A NextCash NC-2800 típusú bankjegyszámláló gép egyesíti a megbízható és gyors pénzszámolást az igényes és dizájnos külső megjelenéssel. Ez egy valóban igényes kivitelezésű, nagy igénybevételre is alkalmas bankjegyszámláló készülék. A számlálással egy időben akár 4 különböző módszerrel is képes a ham..
75.900 Ft 92.900 Ft
Nettó ár:59.764 Ft
NextCash NC-4700 felső adagolós bankjegyszámláló, pénzszámoló gép manuális értékszámítással + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő NextCash NC-4700 felső adagolós bankjegyszámláló, pénzszámoló gép manuális értékszámítással + Ajándék ügyfél kijelző és porvédő
Népszerű Automatába Ingyen Banki kategória -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-4700
Professzionális, felsőadagolós - banki kialakítású - bankjegyszámláló gép, amely ötvözi a gyors és pontos készpénz számlálást. Kitűnően alkalmas pénztári környezetbe való használatra, vagy olyan helyre ahol előnyben részesítik a gyorsabb és egyszerűbb kezelhetőséget. Kiskereskedelmi üzletek, pénztár..
99.900 Ft 119.900 Ft
Nettó ár:78.661 Ft
NextCash NC-4900 felső adagolós professzionális bankjegyszámláló pénzszámoló gép (UV + MG + DD + IR) + Ajándék vevő kijelző NextCash NC-4900 felső adagolós professzionális bankjegyszámláló pénzszámoló gép (UV + MG + DD + IR) + Ajándék vevő kijelző
Népszerű Automatába Ingyen Banki kategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-4900
A NextCash NC-4900 egy professzionális felső adagolós bankjegyszámláló gép. Beépített, többszintű valódiságellenőrzéssel rendelkezik, amely segít kiszűrni a hibás, illetve a nem valódi bankjegyeket. Felső adagolós kivitelének köszönhetően alkalmas nagyobb mennyiségű bankjegyek gyors számolására. Els..
109.900 Ft 134.900 Ft
Nettó ár:86.535 Ft
NextCash NC-6300 értékfelismerő bankjegyszámláló pénzszámoló gép, forinthoz és más valutákhoz NextCash NC-6300 értékfelismerő bankjegyszámláló pénzszámoló gép, forinthoz és más valutákhoz
Népszerű Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -13 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6300
A NextCash NC-6300 egy professzionális kivitelű, de mégis kedvező árú címlet felismerésre képes bankjegyszámláló gép. Képes azonosítani a megszámolt címleteket és nagy pontossággal felismeri a hamis, vagy hibás bankjegyeket is. A pénzszámoló gép számos kényelmi funkcióval rendelkezik, a kezelése még..
269.900 Ft 309.900 Ft
Nettó ár:212.520 Ft
NextCash NC-6400 Professzionális FORINT bankjegyszámláló, értékszámoló, pénzszámoló gép NextCash NC-6400 Professzionális FORINT bankjegyszámláló, értékszámoló, pénzszámoló gép
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6400
A NextCash NC-6400 egy felsőkategóriás bankjegyszámláló gép, ami képes felismerni a behelyezett bankjegyek címleteit és azokat pontosan össze is adja. A forint címletek mellett kezeli az euró, dollár, svájci frank bankjegyeket is, valamint további valutákkal is bővíthető. A villámgyors és nagyon pon..
299.900 Ft 359.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
NextCash NC-6500NEW érintőkijelzős bankjegyszámláló, pénzszámoló gép, forint érték azonosítással NextCash NC-6500NEW érintőkijelzős bankjegyszámláló, pénzszámoló gép, forint érték azonosítással
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6500NEW
Megérkezett a megújult NextCash NC-6500NEW újgenerációs, többvalutás pénzszámoló gép, amely a megszámolt darabszám mellett az értéket is megmondja. Új modell kristálytiszta érintésérzékeny TFT LCD kijelzővel!  Csak helyezze be a vegyes bankjegyeket, és a pénzszámoló gép megadja a teljes vé..
299.900 Ft 369.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
NextCash NC-6600 felső adagolós értékszámláló gép forint felismeréssel, 10 valuta kezelése NextCash NC-6600 felső adagolós értékszámláló gép forint felismeréssel, 10 valuta kezelése
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -18 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6600
Felsőkategóriás értékszámláló gép automatikus forint felismeréssel. Bankjegyszámláló, ami a pénz számolása mellett képes megállapítani a bankjegyek értékét is. A forint mellett további 9 valuta számolására alkalmas. Felsőadagolós banki kivitelű készülék, nagy megbízhatósággal és nagyon gyors számlál..
329.900 Ft 399.900 Ft
Nettó ár:259.764 Ft
NextCash NC-6800 2 zsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép érték felismerő funkcióval - Forinthoz is NextCash NC-6800 2 zsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép érték felismerő funkcióval - Forinthoz is
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6800
A NextCash NC-6800 egy professzionális, 2 zsebes banki kivitelű értékszámláló gép. A bankjegyek címletét képes azonosítani, az eltérő, vagy hamis bankjegyeket pedig külön válogatja. A beépített nyomtatója segítségével a számlálás után is pontos információt nyújt a megszámolt bankjegyek összegéről és..
489.900 Ft 589.900 Ft
Nettó ár:385.748 Ft
NextCash NC-6900NEW kétzsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - 10 valutás értékszámláló gép forinthoz és egyéb valutákhoz NextCash NC-6900NEW kétzsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - 10 valutás értékszámláló gép forinthoz és egyéb valutákhoz
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6900NEW
Bemutatjuk a legjobb bankjegyszámláló gépünket! Ha csak a legjobbal éri be ne is keressen tovább, megtalálta! Felsőkategóriás értékszámláló és pénz válogatásra is képes készülék, amely leegyszerűsíti, megkönnyíti és biztonságossá teszi a napi pénzkezelési műveleteket. Ajánlott minden olyan helyre ah..
559.900 Ft 689.900 Ft
Nettó ár:440.866 Ft
Tételek 1 től 16-ig / összesen 16 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.