Menu
A Kosár tartalma

Bankjegyvizsgáló UV lámpa, pénzvizsgálók

Az UV bankjegyvizsgáló készülékkel ellenőrizheti egy bankjegy eredetiségét, valódiságát. Modelltől függően többféle vizsgálati módszer áll a rendelkezésére. Mindegyik készülék tartalmaz UV lámpát amivel a bankjegyeken lévő UV elemek meglétét tudja egyszerűen ellenőrizni. Az UV lámpán kívül rendelkezésre áll fehér fényű lámpa is, amely a vízjelek egyszerű ellenőrzésében nyújt segítséget. Bizonyos modellek esetében még beépített nagyító is található a bankjegyvizsgálóban, ezzel pedig a mikroírások meglétét lehet vizsgálni. Néhány pénzvizsgáló rendelkezik beépített MG vizsgálattal is, amivel a bankjegyeken található mágneses biztonsági jeleket lehet ellenőrizni.  A NextCash bankjegyvizsgálók mindegyike LED fényforrással rendelkezik, ami az alacsony fogyasztás mellett nagyon hosszú élettartamot is biztosít a készülékeknek.

Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V11
Új Modell - UV bankjegyvizsgáló LED lámpa A NextCash NC-V11 egy modern LED fényforrással ellátott UV bankjegyvizsgáló készülék. Különlegessége a nagy fényerejű LED lámpa, amely mindig megfelelő UV fényt biztosít a bankjegyek, vagy egyéb dokumentumok UV jeleinek vizsgálatához. Intelligens készülék..
11.900 Ft 16.900 Ft
Nettó ár:9.370 Ft
NextCash NC-V12 bankjegyvizsgáló, pénzvizsgáló UV lámpa vízjel vizsgálat funkcióval NextCash NC-V12 bankjegyvizsgáló, pénzvizsgáló UV lámpa vízjel vizsgálat funkcióval
Népszerű -24 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V12
Új Modell - UV bankjegyvizsgáló LED lámpa vízjel ellenőrzés funkcióval A NextCash NC-V12 egy többfunkciós bankjegyvizsgáló készülék. Elsődlegesen a beépített LED UV lámpa segítségével ellenőrizhető a bankjegyen lévő biztonsági elemek megléte. Ez mellett található benne egy nagyfényerejű, szintén ..
12.900 Ft 16.900 Ft
Nettó ár:10.157 Ft
NextCash NC-V13 bankjegyvizsgáló, pénzvizsgáló UV lámpa, vízjel és mikroírás vizsgálattal NextCash NC-V13 bankjegyvizsgáló, pénzvizsgáló UV lámpa, vízjel és mikroírás vizsgálattal
Népszerű -25 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V13
Új Modell - UV bankjegyvizsgáló LED lámpa vízjel ellenőrzés funkcióval, mikroírás vizsgáló nagyítóval és mágneses vizsgálattal A NextCash NC-V13 egy többfunkciós pénzvizsgáló, bankjegyvizsgáló készülék. Elsődlegesen a beépített LED UV lámpa segítségével ellenőrizhető a bankjegyen lévő biztonsági ..
14.900 Ft 19.900 Ft
Nettó ár:11.732 Ft
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V21
A NextCash NC-V21 típusú bankjegyvizsgáló készülék az újgenerációs LED fényforrást használó modellek közé tartozik. Nagy fényerejű UV LED világításnak köszönhetően a jobban megvilágított helyeken is kitűnően használható. Beépített akkumulátorral is felszerelték, így hálózati áramforrás nélkül is üze..
12.900 Ft 17.900 Ft
Nettó ár:10.157 Ft
NextCash NC-V22 akkumulátoros hordozható bankjegyvizsgáló LED UV lámpa vízjel és mágneses vizsgálat funkcióval (UV+WM+MG) NextCash NC-V22 akkumulátoros hordozható bankjegyvizsgáló LED UV lámpa vízjel és mágneses vizsgálat funkcióval (UV+WM+MG)
Új -21 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V22
Újgenerációs UV LED pénzvizsgáló készülék beépített akkumulátorral, vízjel és MG - mágneses - vizsgálattal. A NextCash NC-V22 egy kombinált, hordozható bankjegyvizsgáló készülék, amely az UV vizsgálat mellett egyszerűsített vízjel ellenőrzésre is alkalmas.Energiatakarékos LED fényforrássalA NextCash..
14.900 Ft 18.900 Ft
Nettó ár:11.732 Ft
NextCash NC-V23 akkumulátoros hordozható kézi bankjegyvizsgáló LED UV lámpa vízjel, mágneses és mikroírás vizsgálat funkcióval (UV+WM+MG) NextCash NC-V23 akkumulátoros hordozható kézi bankjegyvizsgáló LED UV lámpa vízjel, mágneses és mikroírás vizsgálat funkcióval (UV+WM+MG)
Új -24 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V23
A NextCash NC-V23 egy kombinált, hordozható kézi bankjegyvizsgáló készülék, amely ötvözi a gyors bankjegyellenőrzés minden lehetséges módját. Energiatakarékos és "kiéghetetlen" LED fényforrással látták el, amely még az erősebb háttérfénynél is biztosítja a bankjegyek megfelelő ellenőrzését.Nagy fény..
15.900 Ft 20.900 Ft
Nettó ár:12.520 Ft
NextCash NC-V100 Professzionális multifunkciós bankjegyvizsgáló NextCash NC-V100 Professzionális multifunkciós bankjegyvizsgáló
Automatába Ingyen -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-V100
A NextCash V100 egy professzionális bankjegyvizsgáló, ami egy készülékben ötvözi szinte az összes biztonsági elem vizsgálatát. A bankjegyvizsgáló készülék egy beépített LCD képernyővel rendelkezik, amin az éppen ellenőrizendő bankjegy felnagyított képén lehet nyomon követni a vizsgálatot. Szintén ta..
199.900 Ft 239.900 Ft
Nettó ár:157.402 Ft
Tételek 1 től 7-ig / összesen 7 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.