Ebben a rövid cikkben konkrét típusokkal segítünk megtalálni az Önnek megfelelő bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet. Webáruházunkban már számos típus közül választhat, jelenleg Magyarországon a legnagyobb kínálattal rendelkezik ületünk, amelyeket ráadásul azonnal, készletről tudunk szállítani. Ezúttal nem soroljuk fel minden típus előnyét, vagy, hogy az egyik mivel tud többet a másiktól, hanem konkrét javaslatokkal állunk elő, hasonlóan mintha személyesen, vagy telefonon adnánk vásárlási tanácsot.

Kézi, hordozható bankjegyszámláló

Jelenleg egyetlen típust értékesítünk a NextCash NC-V30 modellt. Elemről és hálózatról is működik, számolás közben nem vizsgálja a bankjegyek eredetiségét, de van benne beépített UV lámpa a kézi ellenőrzéshez. Népszerű készülék, alkalmi használatra ajánlott.

Olcsó asztali pénzszámoló gép

Az asztali készülékek közül a NextCash NC-1500 a legkedvezőbb árfekvésű modell. Jól használható, meghibásodás nem jellemző rá, könnyű súlya miatt egyszerűbben hordozható (fogantyú is van rajta). Egyszerű készülék, műanyag házzal, alkalmi használatra ajánlott. Számolás közben többféle módszerrel vizsgálja a bankjegyek eredetiségét is.

Közepes kategória, napi használtra

Amennyiben napi használtra keres kicsit jobb készüléket, akkor a NextCash NC-2120, a NextCash NC-2200, vagy a NextCash NC-2300 készülékek valamelyikét javasoljuk. Masszívabb kivitel, fém mechanika és fém hátsó bankjegyadagoló jellemzi őket. Itt a berendezések súlya már 5-6kg között mozog, de hordozó fogantyú rajtuk is van. Számolás közben többféle módszerrel vizsgálják a bankjegyek eredetiségét is.

Közepes kategória, de szebb kialakítással, irodába, elegáns üzletekbe

Ha nagy rendelkezésre állás mellett a kinézet is fontos (bár mindegyik készülék szép a maga nemében), akkor a NextCash NC-2600 , vagy a NextCash NC-2700, NextCash NC-2800 modellek jó választások. Ezek még hátsóadagolós modellek, de már oldalsó kijelzővel is rendelkeznek. Elegánsabb a megjelenésük, funkcióikat tekintve megtalálható benne minden, amire szükség lehet. Számolás közben többféle módszerrel vizsgálják a bankjegyek eredetiségét is.

Banki kivitelű, felső adagolós bankjegyszámlálók

Professzionális bankjegyszámoló gépek, napi használatra, amennyiben a darabszám számlálás és az eredetiség ellenőrzés elegendő. A felső adagolós modellekre csak rá kell helyezni a köteget és már indul is a számlálás. Nagyobb kapacitású készülékek, a bankokban és a pénzintézetekben is hasonlókat használnak (de már állnak át ők is az értékszámláló használatára). Egyszerűbben és gyorsabban kezelhetők, mint a középkategóriás hátsó adagolós típusok. Ebben a kategóriában a NextCash NC-4700 és a NextCash NC-4900 is jó választás, de az NC-4700 készülékben már manuális értékszámítás funkció is található.

Értékszámláló gépek automatikus forint összeg számítással

A legújabb és legfejlettebb bankjegyszámoló készülékek az úgynevezett értékszámlálók. Ezek a modellek a számolás közben fényképet készítenek minden bankjegy, mindkét oldaláról, így a legnagyobb pontossággal képesek kiszűrni a hamisítványokat, valamint felismerik a címletet is. Forinttal és más valutákkal is működnek. Ebben a kategóriában a belépő modell a NextCash NC-6300 típus, ami kicsit lassabb a többitől, de ugyanolyan megbízható készülék. Különleges modell a NextCash NC-6500 típus, ami hátsóadagolós, így kompaktabb méretű, kevesebb helyet foglal és könnyebben hordozható. Tőlük némileg nagyobb tudással rendelkező készülék a NextCash NC-6400 és a NextCash NC-6600 modellek, amik közül az utóbbi masszívabb kialakítású.

A non plus ultra pénzszámoló, maximalistáknak és pénzváltóknak

Ha csak a legjobbal éri be, vagy napi szinten jelentős mennyiségű készpénz kezel, esetleg pénzváltót üzemeltet, akkor ajánljuk a NextCash NC-6800, és a NextCash NC-6900 modelleket. Ezek a készülékek jelentik kínálatunkban a bankjegyszámláló gépek csúcsát. Két fiókos modellek, forint és más valuták számlálására is alkalmasak. Tudnak címlet szerint válogatni, fej szerint forgatni(fejelni), kötegelni, bennük van a legbiztonságosabb hamisítvány felismerés (ECB - Európai Központi Bank tanúsítvánnyal). Az NC-6800 készülékben ráadásként még beépített nyomtató is található, a NextCash NC-6900 pedig akár 10 különböző valutát is képes automatikusan kezelni. 

Amennyiben bizonytalan, hogy melyik típus is lenne a legmegfelelőbb az Ön számára, hívjon miket bizalommal és a több, mint 20 év alatt szerzett tapasztalatunkkal segítünk a választásban!

Ügyfélszolgálat: +36305667215