Immár teljes lett a NEXTcall NCT-5xx sorozatú vezeték nélküli vendéghívó rendszer család. Három készülék, ami minden igényt kielégít, de szükség esetén egymással is teljesen kompatibilisek.

A NEXTcall NCT-516, NCT-520 és NCT-530 készülékek csupán a méretükben különböznek, ahogyan az a típusjelzésből is látható 16db, 20db, vagy akár 30db hívókártyával rendelkeznek. A készletekhez tartozó bázis állomások töltőhelyei megegyeznek a hívókártyák számával. A kezelésük viszont teljesen megegyezik, pontosan ugyanúgy kell őket használni és programozni is. Az akril védőfelülettel ellátott hívóbillentyűzet minden készülék esetében lehetővé teszi az egyszerű és gyors tisztítást. A külső antennájának köszönhetően a hatótávolság elméletileg akár 500m is lehet, azaz ilyen messzire is eltávolodhat a vendég a kiadópulttól. A NEXTcall NCT-5xx készülékekben egyszerre kapja meg az egyszerű és a nagyon megbízható használatot.

Egymással összeköthető készülékek, akár 998 hívókártya társítható

A NEXTcall NCT-5xx család ügyfélhívó rendszerei egymással 100%-ban kompatibilisek. Ez azt jelenti, hogy bármelyik rendszer vezeték nélkül összekapcsolható a másikkal és együttesen is használható. Például, ha már rendelkezik egy NEXTcall NCT-530 30 kártyás rendszerrel és szüksége lenne még néhány hívókártyára, akkor beszerezhet mellé akár egy NCT-516 16db kártyával rendelkező rendszer is, amit néhány perces programozással a meglévő rendszerhez illeszthet. Az összeprogramozást követően lesz két töltőállomás, amihez 46db kártya fog tartozni, 1-től 46-ig terjedő sorszámmal. Ezen kívül még az új kártyák sorszám papírját szükséges kicserélni, hogy az új sorszámok is láthatók legyenek a kártyákon. Ettől kezdve mind a két töltőállomás hívóbillentyűzetéről hívható bármelyik jelzőkártya.

Kopásálló és könnyen tisztítható akril billentyűzet

A NEXTcall NCT-5xx sorozatú vendéghívó rendszerek megerősített akril bevonatú billentyűzettel rendelkeznek. Ez a védőfelület elősegíti a hatékony tisztítást, enyhén nedves ruhával is letörölheti, ha szennyezett lett a billentyűzet egyszerűen csak törölje le, akár egy pici tisztítószert is használhat hozzá (pl. mosogatószer). Az érintőfelület és maguk a számok is védőfelület alatt találhatók, ezért biztos lehet benne, hogy a számok nem fognak lekopni a billentyűzetről.

Cseppálló hívókártyák minden eshetőségre

A hívórendszerekhez tartozó jelzőkártyák ugyan nem vízállóak, de a nedvesség ellen jól védettek. A kártyákon külső nyílás nem található, a nyomógomb alatt pedig egy szilikon nedvesség záró sapka található. Ezáltal jó eséllyel vészeli át a kártya, ha vizes kézzel fogják meg, vagy esetleg ráömlik egy pohár ital. 

Megnövelt hatótávolság, akár 500m szabad területen

A NextCall NCT-5xx ügyfélhívó rendszer megnövelt hatótávval rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy belső térben, falakkal és egyéb tárgyakkal határolt helyiségekben akár 300m is lehet a hatótávolság, míg nyílt területen ez elérheti akár az 500m-es távolságot is. Itt fontos kiemelni, hogy a hatótávolság mindig az adott helyiség, felhasználási hely adottságaitól függ, így a valós hatótáv csak a valós körülmények között adható meg pontosan.

Vendég által is némítható hívókártyák

A hívókártyákon található egy némító gomb is, amivel a vendég elnémíthatja a hívást. Amikor egy hívókártyára jelzést küld, akkor a beállítástól függően az villogással, rezgéssel és hanggal is jelez a vendég részére, hogy elkészült a rendelése. Ez a jelzés az alapbeállítás szerint 15 másodpercig tart, de ha a vendég megnyomja a kártyán található gombot, akkor azonnal elnémíthatja a jelzést. A kártyák a némítást követően is tetszőleges alkalommal újra hívhatóak. Azért előnyös a némítógombbal rendelkező kártyák használata, mert így a vendég nem a folyamatosan csipogó kártyával kell visszasétáljon a kiadó pulthoz, ami akár zavaró is lehetne a többi várakozó számára.

Hívástörténetből visszakereshető az utolsó 10 hívás

A NEXTcall NCT-5xx hívórendszerek arra is lehetőséget nyújtanak, hogy az utolsó 10 hívást memóriából visszakereshessük. A gyorsabb újra hívás mellett pár gombnyomással azt is ellenőrizhetjük, hogy egy másik kolléga küldött-e már jelzést az adott hívókártyára.

Személyre szabható hívókártyák, saját logóval, saját stílusban

Tervezze meg a saját hívórendszerét, adjon egyedi kinézetet a hívókártyáknak, ami jól illeszkedik az üzleti profiljába. Minden hívókártya előlapján található egy reklámhordozóként is használható felület. A papír egy plexy védőréteg alatt helyezkedik el, ami mindig a helyén tartja. Bármilyen papírra nyomtathat, akár egy egyszerű otthoni nyomtatóval is kinyomtatható a reklámhordozó papír, de nyomdával is elkészíttetheti fényesebb felületre is. A lehetőségek korlátlanok, csupán arra kell ügyelnie, hogy a hívókártya sorszáma is a papírra kerüljön.

Tetszőlegesen kombinálható jelzésmódok és néma üzemmód is elérhető

Alapbeállítás szerint a hívókártyák rezgéssel, villogással és hanggal is jeleznek a vendégeknél. Amennyiben Önnek nem szükséges minden jelzésmód, akkor a 7-féle kombináció közül kiválaszthatja a megfelelőt. Lehetőség van csak hanggal, csak fénnyel, vagy csak rezgéssel való jelzésre, de ezek kombinációja is elérhető miden variációban. Lehetőség van néma üzemmódú használatra is, amikor a kártyák csak LED villogással és rezgéssel jelzik a hívást.

Könnyen kezelhető, gyakorlatilag bárki tudja használni

A NEXTcall NCT-5xx vendéghívó rendszer kialakításakor az egyik elsődleges szempont az egyszerű használat volt. Akár egy kisgyerek is képes a rendszer kezelésére, és ezt valóban szó szerint kell érteni. Az összeállítást követően azonnal használatba is vehető, elegendő csak a hívni kívánt kártya számát megadni a billentyűzeten, és a hívás gombbal azonnal meg is történik a jelzés kiküldése. Nincsenek bonyolult, összetett parancsok, nincs felesleges menübe lépkedés, így Ön és a kollégái mindig a munkára, a kiszolgálásra koncentrálhatnak.