Készítettünk egy rövid videót a Retekess TD173 típusjelzésű éttermi hívórendszerről. Nézze meg, hogy milyen egyszerű a használata, gyakorlatilag a kicsomagolást követően azonnal hadrendbe állítható éttermében, vagy egyéb olyan helyen, ahol fontos az ügyfelek, vendégek pontos és azonnali szólítása.

A Retekess TD173 vezeték nélküli vendéghívó rendszer az egyik legkedveltebb típus ügyfeleink körében, ez köszönhető a kitűnő ár-érték arányának és a kompromisszumot nem tűrő minőségének

  • A TD173 hívórendszer alapkiépítésben 20db jelzőkártyát tartalmaz, ez több, mint a többi rendszernél megszokott 10-16 kártya/korong.
  • Minden hívókártyán van külön némító gomb is, így nem kell végi várni, hogy leteljen a jelzési idő. Bármikor elnémítható a csipogás.
  • Ez talán az egyik legszebb, legigényesebb hívórendszer a kínálatunkban. Gyönyörű akril borítású kezelőbillentyűzet, és igényes hívókártyák tartoznak hozzá.
  • A hatótávolságára sem lehet panaszkodni, nyílt területen elérheti akár az 500 métert is.

Habár a 20db hívókártya a legtöbb vendéglátó hely számára elegendő, de mégis fontos kiemelni, hogy egyetlen központi egység akár 998 hívókártyát is képes kezelni. Ezen túlmenően több Retekess TD173 hívórendszer össze is kapcsolható és párhuzamosan lehet őket használni. Az sem okoz gondot neki, hogy ha ugyanazon a helyen kettő, vagy több hívórendszert szeretne használni, a rugalmas programozásának köszönhetően teljesen elkülönítve is képesek a másik hívórendszer zavarása nélkül működni.

A lenti videón megtekintheti a Retekess TD173 ügyfélhívó rendszer működését, használatát és a főbb funkcióit. Ami a felvételen nem látszik, az a részletes beállítási lehetőségek, amivel üzlete, ügyfélszolgálata, vagy étterme működésébe tudja illeszteni a hívórendszert. A jelzésmódokat többféleképpen lehet kombinálni, beállítható akár teljesen csendes, diszkrét üzemmód is, valamint a jelzések időtartama is tetszés szerint kombinálható.