Készítettünk egy rövid összehasonlító videót, amelyen a NextCash NC-V sorozatú UV bankjegyvizsgáló készülékek működését és funkcióit láthatja. Mindhárom készülék egy picit különbözik egymástól, a nagyobb típusszámmal rendelkezők több funkcióval rendelkeznek a kisebbektől.

Mindhárom NextCash NC-V sorozatú bankjegyvizsgáló készülékben hosszú élettartamú LED fényforrás található, ezért a korábbi, hagyományos “UV csöves” készülékektől jóval hosszabb élettartammal rendelkeznek. Ezen túlmenően a LED fényforrás nagyobb fényerősséget nyújt, ezért a jobban megvilágított környezetben is használható marad a készülék.

  • A NextCash NC-V11 bankjegyvizsgáló készülék UV fénnyel világítja meg a bankjegyeket, amin szemrevételezéssel megállapítható annak eredetisége.
  • A NextCash NC-V12 pénzvizsgáló készülék az UV fény mellett, alsó fehér fénnyel is átvilágítja a bankjegyet, ami segítségével ellenőrizhető a vízjel megléte is.
  • A NextCash NC-V13 a legtöbb funkcióval felszerelt modell, az UV és a vízjel vizsgálat mellett tartalmaz egy beépített nagyítót is, amivel a mikroírások meglétét lehet ellenőrizni. Továbbá található benne egy mágnesfej (MG), amivel a mágneses tulajdonságokkal rendelkező tinta jelenlétét lehet ellenőrizni. Ilyen mágneses jel a forint bankjegyeken nem található, viszont az euró és a dollár címleteken már ellenőrizhető. A mágneses MG vizsgálat a videó második részében látható, ezért érdemes végig nézni.

Minden NextCash NC-V sorozatú bankjegyvizsgáló készülék kitűnő minőségben készült, hosszútávú élettartamra felkészítve. Ha Önnek is elege van ár a régi UV csöves pénzvizsgálóknál tapasztalható csökiégésből, akkor válasszon egy megbízható LED-es NextCash modellt.

Egyik vásárlónk szavaival: "Ez az a pénzvizsgáló, amit nem kell két hónap után a kukába dobni!"