Megérkezett a NEXTcall NCT-516 vezeték nélküli vendéghívó ügyfélhívó rendszer. A legmodernebb készülék, minden funkcióval ellátva, de továbbra is az egyszerű használatot szem előtt tartva.

A NEXTcall NCT-516 a korábbi NCT-300 típust váltotta kínálatunkban, annál nagyobb funkcionalitással és elegánsabb kialakítással rendelkezik, de árban továbbra is az egyik legjobb választás. Az új készülék csipogóin immár némítógomb is helyet kapott, amivel a vendég egyetlen gombnyomással nyugtázhatja, hogy észlelte a hívást. Továbbá a saját reklámfelület is adott a hívókártyákon, amit akár egy egyszerű otthoni nyomtatóval is nyomtathatunk és egy plexy lap gondoskodik a tartósságáról. A hívóbillentyűzet akril borítású bevonata lehető teszi az egyszerű tisztítást, ezáltal a szennyezettebb helyeken is kitűnően fogja állni a sarat.

A NEXTcall NCT-516 egy új sorozat tagja, annak a legkisebb képviselője, ugyanis elérhető az NCT-520 személyében 20db hívókártyával, de az NCT-530 már 30db hívókártyával rendelkezik. Ezek a rendszerek teljesen kompatibilisek egymással, ez azt jelenti, hogy tetszőleges készülékek is összekapcsolhatók, így kialakítva egy nagy rendszer. De hogy egy példával is szemléltessük: Adott egy NCT-516 rendszer, ami mellé beszerzünk egy NCT-530 30db-os készüléket. A két készüléket összehangolhatjuk úgy, hogy együtt működjenek, így lesz összesen 46db hívó kártya, amit mindkét billentyűzetről lehet hívni.

A NEXTcall NCT-516, NCT-520 és az NCT-530 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer teljes mértékben kompatibilis az általunk is forgalmazott Retekess TD173 vendéghívóval is. Azaz, ha már rendelkezik ilyen készülékkel, akkor mellé választhat NEXTcall készülékekből is, tetszőlegesen összepárosíthatók, együtt is használhatók.

Több vezeték nélküli hívórendszer összekapcsolása lehetőséget biztosít arra az esetre is, ha a kártya kiadás és a kiszolgálás eltérő helyeken valósul meg, több ablakos rendszerként is használhatók. A hívókártyák tetszőleges alkalommal újra hívhatók, ez akkor lehet hasznos, ha a vendég nem észlelte az első hívást, vagy a rendelések nem egyszerre készülnek el.

A NEXTcall NCT-516 hívórendszerről készítettünk egy rövid bemutató videót, amin látszik az egyszerű használata és a valóban igényes kialakítása is.