Bemutatjuk a NextCash NC-2120 típusjelzésű bankjegyszámoló gépet, amely a belépő kategória legjobban felszerelt modellje. Kiváló tervezés, jó minőségű anyagokkal ötvözve és tartós használatra tervezve.

Ez a pénzszámoló gép a belépőszintet képviseli, de a tudását tekintve már inkább a középkategóriába tartozik. A hangyományosnak mondható UV, MG, IR és DD méretvizsgálaton túl, már rendelkezik manuális értékszámlálás funkcióval is. A számlálási sebessége a hátsóadagolós készülékeknél megszokott 1000db bankjegy/perc. A kijelzője egy jól olvasható teljesen grafikus LCD, igaz méretében még egy kicsit elmarad a nagyobb modellekhez képest. 

A NextCash NC-2120 bankjegyszámláló gép egyszerűen kezelhető, bárki számára gyorsan elsajátítható. A számolással egyidőben vizsgálja a bankjegyek valódiságát is, ezáltal elkerülhető az esetlegesen nem eredeti bankjegy átvétele. Különlegessége a manuális értékszámlálás funkció, amely segítségével a bankjegyek darabszámán túl az értéket is megdja a számolás végeztével. Az értékszámlálás csak forint, euró és dollár bankjegyekkel működik, és a számolás előtt szükséges kiválasztani a megfelelő címletet, ellenkező esetben pontatlan lehet az összeg számítása.

Nézze meg az alábbi videón a készülék működését és rendeljen egyet Ön is a vállakozásába!