Menu
A Kosár tartalma

NEXT Irodatechnika Blog - NextCash RSS Csatorna

20 márc. Így használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash pénzszámoló gépeken
admin 0 92
A lenti videón megmutatjuk, hogy hogyan használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash bankjegyszámláló gépeken. Ezzel az egyedi funkcióval a bankjegyek darabszáma mellett a pontos értékük is összeadható.A kis-közepes kategóriájú pénzszámoló..
12 febr. NextCash NC-V sorozatú bankjegyvizsgáló készülékek összehasonlítása
0 245
Készítettünk egy rövid összehasonlító videót, amelyen a NextCash NC-V sorozatú UV bankjegyvizsgáló készülékek működését és funkcióit láthatja. Mindhárom készülék egy picit különbözik egymástól, a nagyobb típusszámmal rendelkezők több funkcióval rende..
12 jan. Bemutatjuk a NextCash NC-2300 típusú bankjegyszámláló gépet
0 315
A NextCash NC-2300 típusjelzésű bankjegyszámláló készülék egy megbízható, középkategóriás modell. A lényeges részei már fémből készültek, ezáltal jobban ellenáll a mostohább körülményeknek is. Az alkalmi használaton túl alkalmas akár a napi folyamato..
22 febr. Bemutatjuk a NextCash NC-2200 bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet
0 662
A NextCash NC-2200 típusjelzésű bankjegyszámláló, pénzszámoló gép egy középkategóriás modellnek számít a többi hasonló készülékhez hasonlítva. Kivitelezésben már a belépő modellek felett helyezkedik el, köszönhetően a masszív, strapabíróbb kialakítás..
06 jan. Íme a NextCash NC-1500 bankjegyszámoló működés közben - Olcsó pénzszámoló gép nagy tudással
admin 0 462
Kipróbáltuk a NextCash NC-1500 típusú bankjegyszámláló gépet. Ez egy olcsó átfekvésű belépőszintű modell, ami mégis nagy tudással felvértezett bankjegyszámláló készülék.A NextCash NC-1500 pénzszámoló gép alkalmas a bankjegyek darabszámának a megszámo..
29 okt. Kipróbáltuk a NextCash NC-6400 okos bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet
admin 0 606
Megérkezett az eddigi legjobb bankjegyszámláló gépünk, itt a NextCash NC-6400 professzionális pénzszámoló gép. Ez a modell a bankjegyek darabszáma mellett már képes felismerni a címletet is, és a számlálás végén megadja a bankjegyek pontos összegét.A..
21 okt. A NextCash NC-V30 kézi, hordozható bankjegyszámláló használat közben
admin 0 640
Készítettünk egy rövid videót, amin a NextCash V30 kézi, hordozható pénzszámológép látható működés közben. Többször végig számolja ugyanazt a köteget és egyszer sem téved. A titok nyitja a helyes bankjegy behelyezés, amit kis próbálgatás után bárki e..
16 júl. Melyik bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet válasszam?
admin 0 1391
Bankjegyszámláló gép vásárlása előtt sokakban felmerül a kérdés, hogy jó, de melyik gépet válasszam a kínálatból? Ugyan egyszerű válasz nincs a kérdésre, mert minden típus különbözik egy kicsit a többitől, de az alábbi leírásban segítünk jobban eliga..
Tételek 1 től 8-ig / összesen 8 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.