Menu
A Kosár tartalma

NEXT Irodatechnika Blog - bankjegyszámláló RSS Csatorna

20 márc. Így használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash pénzszámoló gépeken
admin 0 199
A lenti videón megmutatjuk, hogy hogyan használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash bankjegyszámláló gépeken. Ezzel az egyedi funkcióval a bankjegyek darabszáma mellett a pontos értékük is összeadható.A kis-közepes kategóriájú pénzszámoló..
12 jan. Bemutatjuk a NextCash NC-2300 típusú bankjegyszámláló gépet
0 431
A NextCash NC-2300 típusjelzésű bankjegyszámláló készülék egy megbízható, középkategóriás modell. A lényeges részei már fémből készültek, ezáltal jobban ellenáll a mostohább körülményeknek is. Az alkalmi használaton túl alkalmas akár a napi folyamato..
17 okt. Hagyományos pénzszámoló gép, vagy értékszámláló? Melyiket válasszam?
admin 0 588
Gyakori kérdés amit vásárlóinktól hallunk: Melyik pénzszámoló a jobb? Érdemes értékszámláló gépet választani? A válasz egyszerű, de mégis igényel némi magyarázatot, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő döntést hozhasson.A hagyományos értelemben..
13 szept. NextCash NC-2120 bankjegyszámláló bemutató
0 517
Bemutatjuk a NextCash NC-2120 típusjelzésű bankjegyszámoló gépet, amely a belépő kategória legjobban felszerelt modellje. Kiváló tervezés, jó minőségű anyagokkal ötvözve és tartós használatra tervezve. Ez a pénzszámoló gép a belépőszintet képviseli,..
20 máj. Bankjegyszámláló, pénzszámoló gép ajánló - Melyiket a sok közül?
admin 0 1101
Ebben a rövid cikkben konkrét típusokkal segítünk megtalálni az Önnek megfelelő bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet. Webáruházunkban már számos típus közül választhat, jelenleg Magyarországon a legnagyobb kínálattal rendelkezik ületünk, amelyeket ráa..
12 máj. Bankjegyszámláló javítás, karbantartás
admin 0 909
A bankjegyszámláló javítás és karbantartás kiemelt fontosságú mozzanat, ha hosszú ideig problémamentesen szeretnénk használni a megvásárolt készülékünket. Apróbb meghibásodás esetén a javítás bizonyos lépéseit a felhasználó is elvégezheti, az időszak..
04 márc. Melyik a legjobb bankjegyszámláló, pénzszámoló gép?
admin 0 779
Melyik a legjobb ár-érték arányú bankjegyszámláló, pénzszámoló gép? Ezt a kérdést teszik fel leggyakrabban a webáruházban bankjegyszámláló gép iránt érdeklődők. Természetesen erre nincs általános válaszunk, mert mindig az adott felhasználási módtól é..
22 febr. Bemutatjuk a NextCash NC-2200 bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet
0 709
A NextCash NC-2200 típusjelzésű bankjegyszámláló, pénzszámoló gép egy középkategóriás modellnek számít a többi hasonló készülékhez hasonlítva. Kivitelezésben már a belépő modellek felett helyezkedik el, köszönhetően a masszív, strapabíróbb kialakítás..
08 jan. Bankjegyszámláló használata - Így használjuk a hátsóadagolós pénzszámoló gépünket
admin 0 1168
A használók körülbelül 80%-a helytelenül használja a hátsóadagolós bankjegyszámláló gépét, ezért ebben a rövid cikkben bemutatjuk, hogy hogyan kell helyesen használni egy ilyen pénzszámoló gépet.Igen, bátran kimerjük jelenteni, hogy a hozzánk érkezet..
06 jan. Íme a NextCash NC-1500 bankjegyszámoló működés közben - Olcsó pénzszámoló gép nagy tudással
admin 0 498
Kipróbáltuk a NextCash NC-1500 típusú bankjegyszámláló gépet. Ez egy olcsó átfekvésű belépőszintű modell, ami mégis nagy tudással felvértezett bankjegyszámláló készülék.A NextCash NC-1500 pénzszámoló gép alkalmas a bankjegyek darabszámának a megszámo..
29 okt. Kipróbáltuk a NextCash NC-6400 okos bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet
admin 0 656
Megérkezett az eddigi legjobb bankjegyszámláló gépünk, itt a NextCash NC-6400 professzionális pénzszámoló gép. Ez a modell a bankjegyek darabszáma mellett már képes felismerni a címletet is, és a számlálás végén megadja a bankjegyek pontos összegét.A..
21 okt. A NextCash NC-V30 kézi, hordozható bankjegyszámláló használat közben
admin 0 678
Készítettünk egy rövid videót, amin a NextCash V30 kézi, hordozható pénzszámológép látható működés közben. Többször végig számolja ugyanazt a köteget és egyszer sem téved. A titok nyitja a helyes bankjegy behelyezés, amit kis próbálgatás után bárki e..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 13 (2 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.