Menu
A Kosár tartalma

NEXT Irodatechnika Blog - forint számoló RSS Csatorna

20 márc. Így használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash pénzszámoló gépeken
admin 0 93
A lenti videón megmutatjuk, hogy hogyan használja a manuális értékszámlálás funkciót a NextCash bankjegyszámláló gépeken. Ezzel az egyedi funkcióval a bankjegyek darabszáma mellett a pontos értékük is összeadható.A kis-közepes kategóriájú pénzszámoló..
12 jan. Bemutatjuk a NextCash NC-2300 típusú bankjegyszámláló gépet
0 315
A NextCash NC-2300 típusjelzésű bankjegyszámláló készülék egy megbízható, középkategóriás modell. A lényeges részei már fémből készültek, ezáltal jobban ellenáll a mostohább körülményeknek is. Az alkalmi használaton túl alkalmas akár a napi folyamato..
13 szept. NextCash NC-2120 bankjegyszámláló bemutató
0 429
Bemutatjuk a NextCash NC-2120 típusjelzésű bankjegyszámoló gépet, amely a belépő kategória legjobban felszerelt modellje. Kiváló tervezés, jó minőségű anyagokkal ötvözve és tartós használatra tervezve. Ez a pénzszámoló gép a belépőszintet képviseli,..
29 okt. Kipróbáltuk a NextCash NC-6400 okos bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet
admin 0 607
Megérkezett az eddigi legjobb bankjegyszámláló gépünk, itt a NextCash NC-6400 professzionális pénzszámoló gép. Ez a modell a bankjegyek darabszáma mellett már képes felismerni a címletet is, és a számlálás végén megadja a bankjegyek pontos összegét.A..
16 júl. Melyik bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet válasszam?
admin 0 1392
Bankjegyszámláló gép vásárlása előtt sokakban felmerül a kérdés, hogy jó, de melyik gépet válasszam a kínálatból? Ugyan egyszerű válasz nincs a kérdésre, mert minden típus különbözik egy kicsit a többitől, de az alábbi leírásban segítünk jobban eliga..
Tételek 1 től 5-ig / összesen 5 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.