Menu
A Kosár tartalma

Cégünkről


Üdvözlöm, Ozsváth Lajos vagyok a NEXT Irodatechnika Kft. alapítója. Cégünk azért jött létre, hogy a legkiválóbb irodatechnikai termékeket szállítsuk Vásárlóink részére. Célkitűzésünk olyan, kiváló minőségű termékek forgalmazása, amiket hosszú ideig problémamentesen használhatnak. Komoly kritériumok alapján, kellő körültekintéssel választottuk meg beszállítóinkat és partnereinket, azért, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége mellett az élettartamuk is a lehető leghosszabb legyen. 

Nem szeretnénk a sokadik hasonló webáruház lenni, ezért biztosíthatom róla, hogy NEXT Irodatechnika webáruházban minden alkalommal kiemelt támogatásban lesz része. Legyen szó a vásárlás előtti segítségről, vagy az azt követő támogatásról, ránk minden esetben számíthat.

Jómagam immár több, mint 20 éve az irodatechnika területén dolgozom, a sok év tapasztalatával a hátam mögött biztosíthatom róla, hogy a legjobb helyen jár, ha Önnek ugyanúgy fontos a megvásárolandó termék minősége, mint a hozzá kapott érték.

Fontosan tartom kiemelni, hogy mi nem egy nagyvállalat előre lefektetett szabályai szerint dolgozunk. Minden vásárlónkkal személyesen igyekszünk tartani a kapcsolatot, minden egyedi igényt a lehető legnagyobb arányban teljesítünk. Nálunk az egy terméket vásárló is vásárló, éppen ezért folyamatosan törekszünk a kölcsönös elégedettségre.

  • Webáruházunkban ugyanúgy vásárolhatnak magánszemélyek, mint cégek.

  • Minden általunk forgalmazott készüléket gyártói garanciával értékesítünk. Ez azt jeleni, hogy közvetlenül a gyártótól kapott alkatrészekkel és instrukciók alapján végezzük munkánkat.

  • Igen, saját szervízzel is rendelkezünk. Probléma esetén nem kell keresni a szerviz elérhetőségét, csak hívjon minket és a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a problémát.


Köszönöm, hogy a NEXT Irodatechnika webáruházat választja!

Tisztelettel: Ozsváth Lajos


NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.