Menu
A Kosár tartalma

Értékszámláló

Az értékszámláló gép egy olyan speciális bankjegyszámláló, amely a számolás közben képes felismerni és pontosan azonosítani a bankjegyeket. Felismeri a forintot, az eurót és még számtalan más valutát, a számlálás végeztével pedig a darabszám mellett a pontos értéket is megjeleníti

Az értékszámláló gépekkel lehet  egyszerre vegyes címleteket is számolni, a gép képes rá, hogy egyenként azonosítsa a bakjegyeket és az értékület pontosan megadja a számolás végén.

A kínálatunkban található értékszámláló gépek mindegyike úgynevezett CIS érzékelővel van ellátva, ami egy nagyon gyors szkenner. Az értékszámláló gépen áthaladó bankjegyek mindkét oldaláról nagyon pontos felvételt készít, amit összehasonlít a memóriájában korábban eltárolt mintával. A legkisebb eltérés észlelésekor azonnal megállítja a számolást és jelez a kezelőnek, hogy ellenőrizze az adott bankjegyet. A nagyobb, több fiókos modellek esetében a számlálás folyamatos marad, azonban a gyanús bankjegy a kiegészítő fiókba félredobásra kerül.

Az értékszámláló gépek mindegyike úgynevezett felsőadagolós modell, ahol a bankjegyek adagolása fentről történő ráhelyezéssel történik. Az ilyen kialakítású pénzszámláló gépek egyszerűbben használhatók és egyszerre több bankjegy megszámolására képesek.

Az értékfelismerés mellett ezekben a bankjegyszámolókban van a legmegbízhatóbb hamisítvány felismerés is. Egyben adott a bankjegy fotója, amit az eltárolt mintával összehasonlít a gép, de modelltől függően a hagyományos bankjegy biztonsági elemek vizsgálatát is elvégzi. Ilyen elemek az UV, az MG (mágneses jel), a DD méretvizsgálat, az IR infra vizsgálat, és a nagyobb modellekben már MT azaz biztonsági szál ellenőrzés is található.

Az értékfelismerő bankjegyszámlálók a legprofibb hamisítványokat is képesek kiszúrni, ilyen lehet pl. az az eset amikor egy valódi bankjegyre nyomtatnak más címletet. A kisebb pénzszámoló gépek nem biztos, hogy észreveszik, mert az UV és a vízjel jelzések megtalálhatók a bankjegyen (csak más címlethez tartoznak), de az értékszámláló egyszerre annyi biztonsági vizsgálatot végez, hogy azonnal észreveszi a turpisságot.

Az értékszámláló gépeknek több kategóriája van, az egyszerűbb belépő modellek, mint pl. a NextCash NC-6300 is nagy tudással rendelkezik, de egy kicsit lassabb a számlálás sebessége. A NextCash NC-6400 már gyorsabban számol és nagyobb igénybevételre is alkalmas, de a felső kategóriát mégis a NextCash NC-6800 típus képviseli. A NextCash NC-6800 egy két fiókkal rendelkező értékszámláló gép, amely a számlálás mellett képes rendszerezni is a bankjegyeket. Ezzel a modellel megszámolható az olyan köteg is amiben nem csak eltérő címletek, de akár eltérő valuták is lehetnek. A kiegészítő fiókjának köszönhetően soha nem áll meg számolás közben, egyszerűen csak félredobja a nem megfelelő bankjegyeket.

Minden a kínálatunkban található értékszámláló gép képes a számlálás eredmények a kinyomtatására is. Számoljon meg egy köteget, nyomtassa ki az eredményt és tegye a köteg tetejére. Mindig pontosan tudni fogja, hogy melyik kötegben mennyi bankjegy található, milyen címletek és mennyi az értékük. A kisebb modellekhez kiegészítőként lehet külső nyomtatót csatlakoztatni, az olyan felsőkategóriás gépekben, mint a NextCash NC-6800 viszont már beépített nyomtató is található. 

NextCash NC-6300 értékfelismerő bankjegyszámláló pénzszámoló gép, forinthoz és más valutákhoz NextCash NC-6300 értékfelismerő bankjegyszámláló pénzszámoló gép, forinthoz és más valutákhoz
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -13 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6300
A NextCash NC-6300 egy professzionális kivitelű, de mégis kedvező árú címlet felismerésre képes bankjegyszámláló gép. Képes azonosítani a megszámolt címleteket és nagy pontossággal felismeri a hamis, vagy hibás bankjegyeket is. A pénzszámoló gép számos kényelmi funkcióval rendelkezik, a kezelése még..
269.900 Ft 309.900 Ft
Nettó ár:212.520 Ft
NextCash NC-6400 Professzionális FORINT bankjegyszámláló, értékszámoló, pénzszámoló gép NextCash NC-6400 Professzionális FORINT bankjegyszámláló, értékszámoló, pénzszámoló gép
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6400
A NextCash NC-6400 egy felsőkategóriás bankjegyszámláló gép, ami képes felismerni a behelyezett bankjegyek címleteit és azokat pontosan össze is adja. A forint címletek mellett kezeli az euró, dollár, svájci frank bankjegyeket is, valamint további valutákkal is bővíthető. A villámgyors és nagyon pon..
299.900 Ft 359.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
NextCash NC-6500NEW érintőkijelzős bankjegyszámláló, pénzszámoló gép, forint érték azonosítással NextCash NC-6500NEW érintőkijelzős bankjegyszámláló, pénzszámoló gép, forint érték azonosítással
Új Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6500NEW
Megérkezett a megújult NextCash NC-6500NEW újgenerációs, többvalutás pénzszámoló gép, amely a megszámolt darabszám mellett az értéket is megmondja. Új modell kristálytiszta érintésérzékeny TFT LCD kijelzővel!  Csak helyezze be a vegyes bankjegyeket, és a pénzszámoló gép megadja a teljes vé..
299.900 Ft 369.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
NextCash NC-6600 felső adagolós értékszámláló gép forint felismeréssel, 10 valuta kezelése NextCash NC-6600 felső adagolós értékszámláló gép forint felismeréssel, 10 valuta kezelése
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -18 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6600
Felsőkategóriás értékszámláló gép automatikus forint felismeréssel. Bankjegyszámláló, ami a pénz számolása mellett képes megállapítani a bankjegyek értékét is. A forint mellett további 9 valuta számolására alkalmas. Felsőadagolós banki kivitelű készülék, nagy megbízhatósággal és nagyon gyors számlál..
329.900 Ft 399.900 Ft
Nettó ár:259.764 Ft
NextCash NC-6800 2 zsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép érték felismerő funkcióval - Forinthoz is NextCash NC-6800 2 zsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép érték felismerő funkcióval - Forinthoz is
Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -17 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6800
A NextCash NC-6800 egy professzionális, 2 zsebes banki kivitelű értékszámláló gép. A bankjegyek címletét képes azonosítani, az eltérő, vagy hamis bankjegyeket pedig külön válogatja. A beépített nyomtatója segítségével a számlálás után is pontos információt nyújt a megszámolt bankjegyek összegéről és..
489.900 Ft 589.900 Ft
Nettó ár:385.748 Ft
NextCash NC-6900NEW kétzsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - 10 valutás értékszámláló gép forinthoz és egyéb valutákhoz NextCash NC-6900NEW kétzsebes bankjegyszámláló, pénzszámoló gép - 10 valutás értékszámláló gép forinthoz és egyéb valutákhoz
Új Ingyenes szállítás Prémium banki kategória -19 %
Gyártó: NextCash Termék kód: NC-6900NEW
Bemutatjuk a legjobb bankjegyszámláló gépünket! Ha csak a legjobbal éri be ne is keressen tovább, megtalálta! Felsőkategóriás értékszámláló és pénz válogatásra is képes készülék, amely leegyszerűsíti, megkönnyíti és biztonságossá teszi a napi pénzkezelési műveleteket. Ajánlott minden olyan helyre ah..
559.900 Ft 689.900 Ft
Nettó ár:440.866 Ft
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.