Menu
A Kosár tartalma

Vendéghívó rendszer

A vendéghívó rendszer egy olyan vezeték nélküli eszköz, ami segít a vendégek, ügyfelek pontos irányításában, a várakozással telt idő nyugodtabb eltöltésében. Ez mellett az üzemeltetőnek is nagy segítséget tud nyújtani a pontos és gyors kiszolgálás érdekében.

Egy vendéghívó rendszer alapvetően két részből tevődik össze, egy hívó billentyűzetből és több jelzőkészülékből. A billentyűzetet a személyzet kezeli, míg a jelzőkártyát az ügyfél kapja meg.

A vendéghívó rendszer működése az alábbi példán keresztül ismerhető meg a legjobban:

 1. Az Ügyfél megérkezik és leadja a megrendelését a pultnál. A fizetést követően kap egy sorszámmal ellátott hívásjelző (pager) készüléket.
  Az ügyfél a várakozás idejére nyugodtan eltávolodhat a kiszolgáló pulttól, a használt vendéghívó rendszer hatótávolsága erejéig, ami min. 200m. de akár elérheti az 1km-t is.
 2. Amikor az Ügyfél megrendelése elkészült, vagy ő következik sorban az ügyfélszolgálaton, akkor a kezelő megadja az Ügyfélnél lévő hívókorong sorszámát és jelzést küld rá.
 3. Az Ügyfélnél lévő hívásjelző - beállítástól függően - elkezd csipogni, rezegni és villogni, így tájékoztatva, hogy fáradjon a kiszolgáló, vagy ügyintéző részleghez.

A vendéghívó rendszer elsősorban a vendéglátás területére lett kifejlesztve, azonban a szolgáltatás, a kereskedelem és az ipari felhasználás számtalan más területén is nagy segítséget tud nyújtani. Minden olyan helyen hasznos lehet az alkalmazása, ahol nem azonnali a kiszolgálás, a megrendelést követően várakozni szükséges a kiszolgálásra, az ügyintézésre, vagy az áru összekészítésére.

A teljesség igénye nélkül az alábbi üzletekben, szolgáltatóknál használnak már vezeték nélküli vendéghívó rendszereket:

 • Éttermek
 • Gyorséttermek, kifőzdék
 • Gyros, kebab büfék
 • Lángosos, hamburgerező
 • Pizzériák
 • Üzemi étkezdék
 • Önkiszolgáló étterem
 • Cukrászda
 • Büfékocsi (Food Truck)
 • Kínai étterem
 • Kávézó
 • Játszóház
 • Sportpálya
 • Orvosi rendelő
 • Állatorvosi rendelő
 • Tüzéptelep
 • Építőanyag kereskedés
 • Nagykereskedés
 • Villanyszerelési bolt
 • Autó alkatrészbolt
 • Gyártó és összeszerelő üzemek
 • Gyártás, termelés
 • Raktárakban
 • Kamion, teherautó rámpa rakodás irányítás, hívó
 • Kiskereskedelmi üzletek

Mint ahogyan a fenti felsorolásból is látszik, az éttermi felhasználás mellett legalább ugyanannyi, de inkább több más iparágban is megelégedéssel használják a vendéghívó rendszereket.

Melyik vendéghívó rendszert válasszam?

Leggyakrabban a fenti kérdés hangzik el amikor egy érdeklődő megkeres minket vezeték nélküli vendéghívó rendszerrel kapcsolatban. Minden üzlet, étterem és egyéb felhasználási hely különböző adottságokkal rendelkezik, ezért egyértelmű válasz nincs a kérdésre. Amikor mi felmérjük az adott hely igényét, akkor a következő kérdéseket szoktuk feltenni:

 • Mekkora hatótávolságra van szükség, milyen messze távolodhat el a hívás helyétől az ügyfél, vendég? – Ebből tudható meg, hogy mekkora hatótávolságú vezeték nélküli hívórendszerre van szükség.
 • Mennyi vendég/ügyfél várakozhat egyidőben a kiszolgálásra? - Itt azt mérjük fel, hogy hány darabos szettre van szükség, esetleg, később szóba jöhet-e a bővítés.
 • A kinézet számít, vagy inkább a működés és az ár-érték arány az elsődleges? - Vannak kevésbé dizájnos és kifejezetten elegáns kialakítású vendéghívó rendszerek is a kínálatunkban. A kevésbé dizájnos készülékek ára kedvezőbb lehet, de ez sem igaz minden esetben.

Korongos, vagy kártyás vendéghívó rendszer?

A korongos kialakítású vendéghívók nagy előnye, hogy a korongok töltője külön van a hívóbillentyűzettől. Így a hívás és a korongok kiadása két külön helyről is történhet. Ezen kívül a korongos vendéghívó rendszereken, a hívókorongokon is található kijelző, amin az adott korong sorszámát egyszerűen változtathatjuk. Korongos rendszereknél a bővítés is egyszerűbb, mert csak a plusz korongokat és a töltőt kell hozzá megvásárolni, billentyűzetből elegendő egy darab is.

Ezzel szemben a kártyás vendéghívó rendszerek a töltővel egy egységet alkotnak, de cserébe több hívókártyát tartalmaz az alaprendszer (típustól függően 16db vagy 20db). Ebből is össze lehet kapcsolni több rendszert, de itt a töltő miatt fontos, hogy a teljes rendszert meg kell vásárolni a bővítéshez. Bizonyos kártyás rendszereken van kialakított hely reklámszöveg elhelyezésére is.

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, ahol segítünk megtervezni és kiválasztani az Önnek megfelelő hívórendszert.

NextCall NCT-300 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 16db jelzőkártyával - rezgő üzemmóddal és érintőgombos billentyűzettel NextCall NCT-300 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 16db jelzőkártyával - rezgő üzemmóddal és érintőgombos billentyűzettel
Népszerű Automatába Ingyen REKLÁMÁRON -40 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-300
A NextCall NCT-300 egy vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer, amely érintőgombos és cseppálló billentyűzettel, valamint 16db háromféle jelzésmódra (rezgés, fény, hang) képes jelzőkártyával rendelkezik. Minden az 1-ben kialakítású, ami azt jelenti, hogy üzembe helyezést követően azonnal has..
59.900 Ft 99.900 Ft
Nettó ár:47.165 Ft
Retekess TD175 érintőgombos vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 16db hívókártyával és rezgő üzemmóddal Retekess TD175 érintőgombos vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 16db hívókártyával és rezgő üzemmóddal
Népszerű Automatába Ingyen -32 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD175
A Retekess TD175 vezeték nélküli vendéghívó rendszer a korábbi, nagy népszerűségnek örvendő Retekess TD157 modell frissített változata. Megújult a kinézet, modernebb, fiatalosabb lett, és immár REZGÉS funkciót is kapott a fény- és a hangjelzés mellé. Ezen kívül a jelzőkártyák töltő csatlakozója is f..
67.900 Ft 99.900 Ft
Nettó ár:53.465 Ft
NextCall NCT-400 vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 20db jelzőkártyával - rezgő üzemmóddal és érintőgombos billentyűzettel NextCall NCT-400 vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 20db jelzőkártyával - rezgő üzemmóddal és érintőgombos billentyűzettel
Új Automatába Ingyen REKLÁMÁRON -33 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-400
A NextCall NCT-400 egy vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer, ami hathatós segítséget nyújt az ügyfelek, vendégek gyors, pontos és kényelmes hívásában. Nem kell többet kiabálnia, ha elkészült egy rendelés, nincs több sorbaállás a kiadó pultnál, csak csipogtassa meg a vendégnél lévő csipogó..
79.900 Ft 119.900 Ft
Nettó ár:62.913 Ft
Retekess TD173 éttermi vezeték nélküli vendéghívó rendszer 20db-os Retekess TD173 éttermi vezeték nélküli vendéghívó rendszer 20db-os
Népszerű Automatába Ingyen -37 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD173
A Retekess TD173 típusú vendéghívó rendszer a gyártó legújabb és leginnovatívabb fejlesztése. Az elegáns és valóban szép kinézet mellett, megújult funkciókat is tartogat a felhasználók részére, hogy az ügyfélhívás még gördülékenyebb legyen. Ez a készülék immár 20db jelzővel, más néven pager-el rende..
87.900 Ft 139.900 Ft
Nettó ár:69.213 Ft
Retekess TD158 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer Retekess TD158 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer
Népszerű Automatába Ingyen -27 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD158
A Retekess TD158 típusú személyhívó, vagy másnéven vendéghívó készülékkel új alapokra helyezheti a várakozó ügyfelei hívását. Kényelmes mind a kiszolgálónak, mind az ügyfélnek, az ügyfél nyugodtan várakozhat a rendelésére, vagy amíg sorra kerül a kiszolgálásban, és a személyzet is pontosabban és gyo..
76.900 Ft 105.900 Ft
Nettó ár:60.551 Ft
NextCall NCT-600 ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 10db koronggal NextCall NCT-600 ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 10db koronggal
Új Automatába Ingyen KIÁRUSÍTÁS -45 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-600
A NextCall NCT-600 típusú vezeték nélküli vendéghívó rendszer egy korongos kialakítású készülék, amely megnövelt korongméretekkel rendelkezik az egyszerűbb használat érdekében. A hívórendszer használatával megelőzheti, illetve lerövidítheti az ügyfelek, vagy vendégek várakozással töltött idejét és e..
76.900 Ft 139.900 Ft
Nettó ár:60.551 Ft
NextCall NCT-500 vízálló, IP67 védett vezeték nélküli vendéghívó rendszer NextCall NCT-500 vízálló, IP67 védett vezeték nélküli vendéghívó rendszer
Automatába Ingyen UTOLSÓ DARAB -38 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-500
A NextCall NCT-500 egy vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer, amely különlegessége a teljesen vízálló hívókorongok (IP67 védelmi besorolású). Az ügyfélhívó rendszer alap kiépítésben egy hívóbillentyűzettel és 10db hívókoronggal rendelkezik. A hívókorongok száma tetszőlegesen bővíthető, kie..
99.900 Ft 159.900 Ft
Nettó ár:78.661 Ft
Retekess TD156 IP67 vízálló és nagy hatótávolságú vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer Retekess TD156 IP67 vízálló és nagy hatótávolságú vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer
Új Automatába Ingyen -18 % Nincs készleten
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD156
A Retekess TD156 vezeték nélküli hívórendszer hathatós segítséget képes nyújtani az ügyfelek, vendégek hívásában, a kiszolgálás, vagy az ügyintézés gördülékennyé tételében. A vendéghívó különlegessége, hogy a jelzőkorongok teljesen  vízállóak, így kifejezetten ajánlott medencék, strandok, uszod..
138.900 Ft 169.900 Ft
Nettó ár:109.370 Ft
Retekess TD166 nagy hatótávú, ipari hívórendszer gyárak, üzemek, raktárak, logisztikai központok részére Retekess TD166 nagy hatótávú, ipari hívórendszer gyárak, üzemek, raktárak, logisztikai központok részére
Ingyenes szállítás -14 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD166
A Retekess TD166 típusú vezeték nélküli hívórendszert elsősorban gyárak, üzemek, vagy logisztikai központok részére ajánljuk. Kitűnően használható nagy távolságra történő jelzések küldéséhez, pl. kamion, vagy teherautó rakodás irányításához, rakodó rámpára hívásához. A jelzőkorongok a hagyományosnak..
299.900 Ft 349.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
Retekess TD159 nagy hatótávú, ipari vezeték nélküli ügyfélhívó, kamionhívó rendszer Retekess TD159 nagy hatótávú, ipari vezeték nélküli ügyfélhívó, kamionhívó rendszer
Ingyenes szállítás -13 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD159
A Retekess TD159 típusú vezeték nélküli ügyfélhívó rendszer egy speciális készülék, amely ötvözi a gyors hívást és az azzal kapcsolatos információ továbbítást is. Ipari kialakítása révén gyárakban, üzemekben, logisztikai központokban is megállja a helyét. Kibővített hatótávolsággal rendelkezik, ami ..
329.900 Ft 379.900 Ft
Nettó ár:259.764 Ft
Retekess TD021 jelerősítő, hatótáv növelő hívórendszerekhez Retekess TD021 jelerősítő, hatótáv növelő hívórendszerekhez
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD021
A Retekess TD021 egy hatótáv növelő, jelerősítő a vezeték nélküli hívórendszerekhez. A segítségével a hívórendszer hatótávolsága kiterjeszthető olyan helyekre is ahol az alapkészülékek már nem tudnak egymással kommunikálni.A Retekess TD021 jelerősítőre akkor lehet szüksége, ha olyan helyen használná..
31.900 Ft
Nettó ár:25.118 Ft
Tételek 1 től 11-ig / összesen 11 (1 oldal)