Menu
A Kosár tartalma

Miért tőlünk vásároljon? Miért válassza a NEXT Irodatechnikát?

Köszönjük, hogy meglátogatta webáruházunkat és érdeklődik a termékeink iránt. Habár cégünk még új szereplőnek számít az irodatechnikai és banktechnika terén, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem értenénk hozzá. Immáron több, mint 22 év gyakorlati tapasztalatát találja meg a NEXT Irodatechnika webáruház mögött. Biztosíthatjuk róla, hogy csak kiváló minőségű és kitűnően használható termékeket vásárolhat nálunk. 

Álljon itt 10+1 indok arra, hogy miért szavazzon bizalmat a NEXT Irodatechnika webáruháznak

1 - Gyors és akár ingyenes szállítás

Több futárszolgálattal állunk kapcsolatban, így minden alkalommal a leggyorsabb módon tudjuk küldeni a megrendelt termékeket. Amennyiben a vásárlás értéke eléri a 30.000.- Ft végösszeget és az előre történő átutalást választja, akkor a GLS és FOXPOST automatába/csomagpontba ingyen küldjük a csomagját. A nagyobb értékű készülékeket (200.000.-Ft felett) mindenképp ingyen küldjük.

2 - A lehető legjobb árak

Azt nem ígérhetjük meg, hogy minden terméknél nálunk találja meg a legolcsóbb árakat, azt viszont garantáljuk, hogy nagyon jó ár-érték arányú termékkekkel találkozik a webáruházban! Az árainkat igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani, de azt nem engedjük meg, hogy ez a minőség rovására történjen.

3 - Extra gyors javítás és csere

Azt nem tudjuk befolyásolni, hogy egy megvásárolt termék el fog-e romlani, de amennyiben megtörténne, akkor azonnal állunk a rendelkezésére. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol az általunk forgalmazott termékek javítását tudjuk vállalni. Garancia időn belül a javítás díjmentes, azon túl pedig nagyon kedvező árakkal tudunk szolgálni. Gyártói márkaszerviz vagyunk, ami azt jeleni, hogy a gyártótól kapott eredeti alkatrészekkel és útmutatások alapján végezzük a javításokat. Mi a javításra is vállalunk GARANCIÁT!

4 - Terméktámogatás a vásárlás után is

Náluk nem csak addig fontos a Vásárló amíg megrendeli a terméket! Keressen bennünket a vásárlást követően is! Igény esetén segítünk beüzemelni a készüléket, vagy használati jótanácsokkal látjuk el.

5 - Rejtett költségek nélkül!

A NEXT Irodatechnika webáruházban nincsenek rejtett költségek! Mindent a legapróbb részletekig feltüntettünk az ÁSZF-ben, valamint külön oldalakon is. Nálunk például a szállítási költség sem csak a vásárlás végén derül ki, ezen az oldalon előre informálódhat róla.

6 - Díjmentes vásárlási tanácsadás, és árajánlat készítés

Ha bizonytalan, hogy melyik termék lenne a legideálisabb az Ön számára, akkor csak hívjon fel minket és azonnal segítünk! Nálunk az árajánlatkészítés sem az ördögtől való, ilyen igénye esetén nagyon szívesen elkészítjük, csak jelezze nekünk az elérhetőségeinken.

7 - Személyes átvétel, akár hétvégén és este is

Megrendelését személyesen is átveheti Budapest X.ker. átvételi pontunkon. Rugalmas átvételt biztosítunk a hét minden napján, akár hétvégi, vagy esti időpontban is!

8 - 14 napon belüli termék visszaküldési lehetőség

Nem tetszik a megvásárolt termék? Nem ilyenre gondolt? Semmi probléma,  amennyiben magánszemélyként vásárolta, akkor 14 napon belül visszaküldheti nekünk, és azonnal kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás összegét.

9 - Valós raktárkészlet

Amelyik terméknél azt látja, hogy készleten van, az valóban a saját raktárunkban található és azonnal tudjuk küldeni. A termékeink 90%-a saját készletről érhető el, nem kell várni a beérkezésre, nem akkor rendeljük meg a nagykertől, amikor rendelést adott le rá. Amennyiben a rendelése munkanapokon 11:00 óráig beérkezik hozzánk, akkor már a következő munkanapon megkapja a csomagját.

10 - Biztonságos és diszkrét csomagolás

Termékeinket a postázás előtt gondosan becsomagoljuk, és ha szükséges extra védelemmel látjuk el. A banktechnikai készülékeket mindig olyan csomagolásban küldjük, hogy kívülről ne látszódjon a csomag tartalma. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért vásárolt bankjegyszámláló, pénzszámoló gépet. Sem a futár, sem a kíváncsi szomszéd nem fogja tudni, hogy mit tartalmaz a csomagja.

+1 - 100% magyar vállalkozás és szeretjük, amit csinálunk!

A NEXT Irodatechnika Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Amennyiben bizalmat szavaz nekünk és nálunk adja le a megrendelését, akkor biztos lehet benne, hogy nem egy külföldi multicéget fog támogatni. A nextiroda.hu áruház még új szereplő a hazai piacon, de valójában, már több, mint 22 éve az irodatechnika területén dolgozunk. Értünk hozzá és szeretjük, amit csinálunk!

NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.