Menu
A Kosár tartalma

Pincérhívó rendszer

A vezeték nélküli pincérhívó rendszer egy speciálisan éttermi használatra fejlesztett hívórendszer, azonban a felhasználási területe ennél jóval szélesebb. Hathatós segítséget képes nyújtani étteremben, vagy egyéb olyan vendéglátóhelyen, ahol az asztalnál történik a felszolgálás és a vendég hívja a felszolgálót, vagy az ügyintézőt.

Egy pincérhívó rendszer alapvetően két részből áll, egy hívó és egy jelző készülékből. A készülékek száma igény szerint bővíthető, illetve a működése teljesen az adott vendéglátó egység igényeire szabható

Hogyan működik a pincérhívó rendszer?

A pincérhívó rendszer egy nagyon egyszerűen használható, de annál praktikusabb készülék. A használata nem igényel hosszas tanulást, vagy betanítás, gyakorlatilag az üzembe helyezést követően azonnal használatba is vehető. A pincérhívórendszer működését az alábbi példa segítségével a legegyszerűbb felvázolni:

Használatbavétel előtt: 

Az étterem minden asztalára kihelyezünk egy hívógombot, majd a gombokat párosítjuk a pincérhívó órával(órákkal), vagy fali kijelzővel. Minden gombnak egyedi sorszáma van, ami az asztalszámot jelöli. Lehet betű megjelölést is használni, így például megkülönböztethető a belső helyiség és a külső terasz.

A pincérhívó működése:

 1. A vendég megérkezik az étterembe, helyet foglal az asztalnál, majd megnyomja a pincérhívó gombot. A gombhoz külön megvásárolható tartó használatával akár néhány soros utasítást adhatunk a vendégek részére a működésről és használatról.
 2. A felszolgáló karórájára jelzés érkezik az asztalszám feltüntetésével, így azonnal értesül róla, hogy melyik asztalnál várják. Több egyidejű jelzés esetén a hívási sorrend is látható.

Részletes beállítások: 

A pincérhívórendszer használata nagyon egyszerű, de ezzel párhuzamosan számos lehetőséget biztosít, hogy az adott étterem működésébe beilleszkedjen.

 • Több hívógomb és jelző óra is összekapcsolható.
 • Zónák alakíthatók ki, több felszolgáló esetén megadható, hogy melyik asztal kihez tartozik, így az oda kihelyezett gomb mindig a megfelelő pincérnél fog jelezni.
 • Többfunkciós gomb használata esetén lehetőség van arra, hogy fizetés esetén minden asztal jelezzen a fizető pincér óráján.
 • A konyha is bevonható a rendszerbe, így elkészült rendelés esetén a pincér erről is értesítést kap a hívóórára.
 • Fali kijelzővel is bővíthető a rendszer.
 • Több beérkező hívást is kezel a pincérhívó rendszer, növekvő, vagy csökkenő sorrend is kiválasztható.
 • Modelltől függően az órákon pihenő idő is beállítható, amikor nem fogad hívást.

A pincérhívó rendszer használatának előnyei

 • Csökkentheti a vendégek várakozással telt idejét.
 • Csökkentheti a felszolgálók terheltségét.
 • Mindig hívás szerinti sorrendben történhet a kiszolgálás.
 • Megszűnik a kellemetlen integetés/kiabálás a pincér után, a vendég a fogyasztásra és a társaságára tud koncentrálni.
 • A felszolgálók munkája szervezettebb, összehangolt lesz.
 • Az étterem távoleső, eldugott részeiben is azonnal lehet hívni a felszolgálót
 • Privát, csendes sarkok is kialakíthatók, ahova a pincér valóban csak hívás esetén érkezik.
 • Külső terasz esetén nem szükséges azt folyamatosan figyelemmel kísérni.
 • A vendégek kevesebb várakozással, gyorsabban adhatják le a rendelésüket.
 • Nem szűnik meg a felszolgáló és a vendég kapcsolata.
 • A vendégek elégedettsége növekszik, szívesebben járnak vissza.
 • Új alapokra helyezheti étterme működését, ezzel megelőzheti a konkurenciáját.

A pincérhívó rendszer vitathatatlan előnye továbbá a részletes testre/üzletre szabhatóság. A hívó és a jelző eszközök az adott vendéglátóhely egyedi igényei alapján kombinálhatók. A beállítások úgy alakíthatók ki, hogy a rendszer minél jobban illeszkedjen a felhasználási hely már meglévő adottságaihoz.

A pincérhívó rendszer telepítése egyszerűbb, mint gondolná

A pincérhívó rendszer telepítéséhez nem szükséges az étteremben, vagy az üzletben átalakításokat végezni, mert minden eszköz vezeték nélküli adatátvitelt használ. Maximum olyan eset fordulhat elő, hogy a fali kijelzőt rögzíteni szükséges a falra. A hívógombok elemről működnek, mely elemek kb. 1 évig nem szorulnak cserére (jó minőségű elemek használata esetén). A karórák beépített, tölthető akkumulátorral vannak ellátva, amelyek szabványos USB töltővel tölthetők.

Nem csak étteremben, vagy vendéglátásban használható a pincérhívó rendszer

Több éves tapasztalatunk alapján kijelenthető, hogy szinte bármely területen megállja a helyét a pincérhívó rendszer, sőt talán nagyobb mennyiségben választják a vendéglátástól eltérő területekre.

Íme néhány terület, ahol már használnak vezeték nélküli pincérhívó rendszert:

 • Étterem és vendéglátóhelyek
 • Szálloda, hotel
 • Élelemiszer bolt (személyzet hívására)
 • Hentesüzlet
 • Pékség
 • Bevásárlóközpont
 • Idegenforgalom
 • Teaház
 • Gyár, gyártó üzem
 • Gyógyfürdő, strand
 • Wellness központ
 • Kórház, orvosi rendelő
 • Állatorvosi rendelő
 • Tüzép telep
 • Telephely (akár nagyobb távolságra is)
 • Sípálya, síközpont
 • Üvegvisszaváltó (ahol nincs folyamatos személyzet)

A fenti felsorolásból érdemes külön említést tenni a gyárakról, üzemekről. Számos helyen bizonyított már a hívórendszer, ahol gyártósorok vannak és ezek felügyeletét szeretnék a legoptimálisabban ellátni. Hívógombok használatával megoldható például az is, hogy egy nagyobb gyárban az egyik gép leállásakor a kezelő azonnal tudjon jelzést küldeni a diszpécser irodába, vagy azonnal elérje a hozzá tartozó karbantartót.

A pincérhívó rendszer használata előnyös lehet olyan kiskereskedelmi egységekben is, ahol nincs állandó személyzet bizonyos helyeken. Ide elegendő csupán egy hívógombot telepíteni, egy hívást jelző karórát adni az alkalmazottnak, aki azonnal értesül a hívásról, amikor egy vásárló megnyomja a gombot. Ilyen hely lehet például egy nagyobb üzletben a hentespult, cukrászpult, vagy akár a grill részleg is.

További felhasználási hely, ahova gyakran választanak hívórendszer az a tüzéptelep, vagy építőanyag-kereskedés. Ezeken a helyeken jellemzően a rendelés egy központi helyen történik, de az árukiadás a telephely egy másik részén valósul meg. A vezeték nélküli hívórendszer használatával elkerülhető, hogy az ügyfelek bolyongjanak a telephelyen, keresve, hogy hol vehetik az ár árut. Ez fokozott balesetveszéllyel is járhat a közlekedő targoncák miatt. A vásárlónak elegendő csak a bejáratnál lévő hívógombot megnyomni, és a személyzet azonnal értesül róla, hogy ügyfél várakozik áruátvételre.

A fenti területeken kívül természetesen még számtalan helyen lehet hasznos egy hívógomb alkalmazása. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a fenti összeállítás, akkor keressen minket az elérhetőségeink bármelyikén és segítünk összeállítani, illetve kiválasztani és megtervezni az Önnek az ideális hívórendszer kialakítást.


Retekess vezeték nélküli pincérhívó, rendszer asztali kijelzővel és vízálló hívógombokkal Retekess vezeték nélküli pincérhívó, rendszer asztali kijelzővel és vízálló hívógombokkal
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-SET2
Ez a pincérhívó rendszer egy komplett, azonnal használatba vehető csomag. Tartalmaz egy T114D asztali/fali kisméretű okos kijelzőt és 10db TD109 egy funkciós, vízálló hívógombot. A csomag tetszőlegesen bővíthető további hívógombokkal, kijelzőkkel, pincérhívó órákkal és bármilyen más jellegű hív..
61.900 Ft
Nettó ár:48.740 Ft
NextCall éttermi pincérhívó rendszer használatra kész csomagban - Hívógombokkal és karórával NextCall éttermi pincérhívó rendszer használatra kész csomagban - Hívógombokkal és karórával
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: NCT-SET1
A NextCall vezeték nélküli pincérhívó rendszer egy kész csomag, amely azonnal használható. Igény esetén tetszőlegesen bővíthető további órákkal, gombokkal, vagy egyéb kiegészítőkkel. Amennyiben további órával, vagy hívógombbal szeretné bővíteni, akkor azokat is helyezze a kosarába.A pincérhívó ..
48.400 Ft
Nettó ár:38.110 Ft
Retekess vezeték nélküli pincérhívó rendszer karórával és vízálló hívógombokkal - csomagban Retekess vezeték nélküli pincérhívó rendszer karórával és vízálló hívógombokkal - csomagban
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-SET1
Ez a vezeték nélküli hívórendszer használatra egy kész csomag, amely tartalmazza a jelzőórát és a hívógombokat. A pincérhívórendszer azonnal használatba vehető, nem szükséges hozzá további kiegészítő vásárlása. Amennyiben további órával, vagy hívógombbal szeretné bővíteni, akkor azokat is helyezze a..
50.400 Ft
Nettó ár:39.685 Ft
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-06
A NextCall NCT-06 egy hívást jelző karóra, amely vezeték nélküli hívórendszerekhez kapcsolva képes jelezni a beérkező hívásokat a felszolgáló, vagy a kezelő számára. Az óra azonnal tájékoztatja a viselőjét hang, fény és rezgéssel, amikor megnyomják a hozzá párosított hívógombot.A NextCall NCT-06 típ..
29.900 Ft
Nettó ár:23.543 Ft
NextCall NCT-05 személyhívó jellegű hívásjelző pincérhívó rendszerhez NextCall NCT-05 személyhívó jellegű hívásjelző pincérhívó rendszerhez
Automatába Ingyen
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-05
A NextCall NCT-05 egy személyhívó kialakítású, nyakba akasztható, vagy övre csíptethető hívást jelző készülék pincérhívó rendszerekhez. A készülék azonnal tájékoztatja a viselőjét hang, fény és rezgő jelzéssel, amikor megnyomják a hozzá párosított hívógombot.A NextCall NCT-05 típusú pincérhívó ..
33.900 Ft
Nettó ár:26.693 Ft
Retekess TD106 pincérhívó óra hívórendszerhez, vízálló, porálló szilikon szíjjal Retekess TD106 pincérhívó óra hívórendszerhez, vízálló, porálló szilikon szíjjal
Népszerű Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD106
A Retekess TD106 egy karóra típusú hívásjelző eszköz pincérhívó, ügyfélhívó rendszerekhez. A karóra különlegessége, hogy egy rugalmas szilikon csuklópánttal rendelkezik, ami magába foglalja az órát is, így védelmet biztosítva neki az esetleges sérülésektől, nedvességtől. Részletes beállítási le..
31.900 Ft
Nettó ár:25.118 Ft
Retekess TD108 pincérhívó karóra vezeték nélküli hívórendszerhez Retekess TD108 pincérhívó karóra vezeték nélküli hívórendszerhez
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD108
A Retekess TD108 karóra hívásjelző fényes műanyag házzal és divatosabb megjelenéssel rendelkezik. A kijelző borítását galvanizálással kezelték, annak érdekében, hogy a megjelenített szín élénkebb legyen. A Retekess TD108 bármely Retekess hívógombbal használható. Használhatja éttermekben, kávézókban,..
35.900 Ft
Nettó ár:28.268 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-T114D
A Retekess T114 egy kompakt méretű asztali LED kijelző, amin megjeleníthetők a hívott sorszámok. Kompatibilis a Retekess hívógombokkal és sorszámhívó billentyűzettel is, valamint karórás pincérhívó rendszerbe is illeszthető. Egyidejűleg akár 999 hívógomb párosítására van lehetőség.A kijelző elhelyez..
24.900 Ft
Nettó ár:19.606 Ft
Retekess TD124 fali kijelző sorszámhívó, vendéghívó rendszerhez Retekess TD124 fali kijelző sorszámhívó, vendéghívó rendszerhez
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD124
A Retekess TD124 egy közepes méretű fali kijelző, amin a hívott sorszámok jeleníthetők meg. Hasonlóan működik, mint a bankokban, vagy a postákban az ügyfélhívó, annyi különbséggel, hogy ehhez nem szükséges komoly számítógépes rendszer. A kijelző kompatibilis minden Retekess hívógombbal, vagy so..
64.900 Ft
Nettó ár:51.102 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD019
A Retekess TD019 típusú hívógomb pincérhívó és ügyfélhívó rendszerekhez illeszthető. A gombról kezdeményezett hívás/jelzés megjelenik a karóra, vagy fali kijelző típusú készülékeken. A hívógomb különlegessége a rugalmas gumi bölcső és a felhelyezhető nyakpánt. Egyszerű telepítésA Retekess TD019..
3.700 Ft
Nettó ár:2.913 Ft
Retekess TD009 vízálló pincérhívó gomb Retekess TD009 vízálló pincérhívó gomb
Népszerű
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD009
A Retekedd TD009 hívógomb pincérhívó, vagy ügyfélhívó rendszerekhez társítható. Kompatibilis a Retekess és a NextCall hívóórákkal, kijelzőkkel is. Vízálló kialakítása révén egyaránt használható kültéren és beltéren is. A hívógomb asztalra, vagy falra is rögzíthető, csavarral, vagy a tartozék kétolda..
3.700 Ft
Nettó ár:2.913 Ft
Retekess T114 3 funkciós vízálló pincérhívó gomb Retekess T114 3 funkciós vízálló pincérhívó gomb
Népszerű
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-T114
A Retekess T114 hívógomb pincérhívó, illetve ügyfélhívó rendszerekhez illeszthető. A gomb önmagában nem használható, szükséges hozzá egy hívást jelző karóra, vagy fali kijelző. Kompatibilis a Retekess és a NextCall karórákkal és kijelzőkkel is.A hívógomb 3 funkciógombbal rendelkezik, az egyik a norm..
4.300 Ft
Nettó ár:3.386 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD010
A Retekess TD010 egy többfunkciós hívógomb, amely pincérhívó rendszerbe illeszthető. A hívás mellett van rajta rendelés, fizetés nyomógomb, és a téves hívás törlésére is van lehetőség. A hívógomb önállóan nem használható, szükséges hozzá egy kijelző, vagy pincérhívó karóra. A hívógomb 4 funkció..
4.900 Ft
Nettó ár:3.858 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD004
A Retekess TD004 hívógomb használatával a nagyobb távolságokat is könnyedén áttudja hidalni, mivel ez a jelzőgomb kihúzható antennával rendelkezik. Kompatibilis minden Retekess és NextCall hívóórával, valamint fali és asztali kijelzővel. Könnyedén beilleszthető új, vagy már meglévő hívórendszerbe.A ..
5.900 Ft
Nettó ár:4.646 Ft
Retekess TD024 asztali hívógomb tartó plexi menü tartóval - hívógomb nélkül Retekess TD024 asztali hívógomb tartó plexi menü tartóval - hívógomb nélkül
Népszerű
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD024
Asztalra helyezhető hívógomb tartó, plexi menü tartó táblával pincérhívó rendszerhez. Kompatibilis minden NextCall és Retekess hívógombbal.Egyszerűen csak helyezze bele a hívógombot, majd tegye ki az asztalokra. A hívógomb igény szerint rögzíthető benne a tartozék kétoldalas ragasztóval.A plexi menü..
2.900 Ft
Nettó ár:2.283 Ft
Retekess TD021 jelerősítő, hatótáv növelő hívórendszerekhez Retekess TD021 jelerősítő, hatótáv növelő hívórendszerekhez
Automatába Ingyen
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD021
A Retekess TD021 egy hatótáv növelő, jelerősítő a vezeték nélküli hívórendszerekhez. A segítségével a hívórendszer hatótávolsága kiterjeszthető olyan helyekre is ahol az alapkészülékek már nem tudnak egymással kommunikálni.A Retekess TD021 jelerősítőre akkor lehet szüksége, ha olyan helyen használná..
31.900 Ft
Nettó ár:25.118 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: C9034AX4-EU
Gyári töltőadapter fej Retekess karóra hívásjelzőkhöz. Használható minden Retekess hívóórához a készülék töltésére, 100% kompatibilis az USB töltőkábelekkel. Kompakt és hordozható töltőadapter, kiváló minőségű kivitelben, közvetlenül a Retekess gyártótól. A karóra hívásjelzők alap csomagja nem tarta..
2.990 Ft
Nettó ár:2.354 Ft
Tételek 1 től 17-ig / összesen 17 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.