Menu
A Kosár tartalma

Vendéghívó rendszer

A vendéghívó rendszer egy olyan vezeték nélküli eszköz, ami segít a vendégek, ügyfelek pontos irányításában, a várakozással telt idő nyugodtabb eltöltésében. Ez mellett az üzemeltetőnek is nagy segítséget tud nyújtani a pontos és gyors kiszolgálás érdekében.

Egy vendéghívó rendszer alapvetően két részből tevődik össze, egy hívó billentyűzetből és több jelzőkészülékből. A billentyűzetet a személyzet kezeli, míg a jelzőkártyát az ügyfél kapja meg.

A vendéghívó rendszer működése az alábbi példán keresztül ismerhető meg a legjobban:

 1. Az Ügyfél megérkezik és leadja a megrendelését a pultnál. A fizetést követően kap egy sorszámmal ellátott hívásjelző (pager) készüléket.
  Az ügyfél a várakozás idejére nyugodtan eltávolodhat a kiszolgáló pulttól, a használt vendéghívó rendszer hatótávolsága erejéig, ami min. 200m. de akár elérheti az 1km-t is.
 2. Amikor az Ügyfél megrendelése elkészült, vagy ő következik sorban az ügyfélszolgálaton, akkor a kezelő megadja az Ügyfélnél lévő hívókorong sorszámát és jelzést küld rá.
 3. Az Ügyfélnél lévő hívásjelző - beállítástól függően - elkezd csipogni, rezegni és villogni, így tájékoztatva, hogy fáradjon a kiszolgáló, vagy ügyintéző részleghez.

A vendéghívó rendszer elsősorban a vendéglátás területére lett kifejlesztve, azonban a szolgáltatás, a kereskedelem és az ipari felhasználás számtalan más területén is nagy segítséget tud nyújtani. Minden olyan helyen hasznos lehet az alkalmazása, ahol nem azonnali a kiszolgálás, a megrendelést követően várakozni szükséges a kiszolgálásra, az ügyintézésre, vagy az áru összekészítésére.

A teljesség igénye nélkül az alábbi üzletekben, szolgáltatóknál használnak már vezeték nélküli vendéghívó rendszereket:

 • Éttermek
 • Gyorséttermek, kifőzdék
 • Gyros, kebab büfék
 • Lángosos, hamburgerező
 • Pizzériák
 • Üzemi étkezdék
 • Önkiszolgáló étterem
 • Cukrászda
 • Büfékocsi (Food Truck)
 • Kínai étterem
 • Kávézó
 • Játszóház
 • Sportpálya
 • Orvosi rendelő
 • Állatorvosi rendelő
 • Tüzéptelep
 • Építőanyag kereskedés
 • Nagykereskedés
 • Villanyszerelési bolt
 • Autó alkatrészbolt
 • Gyártó és összeszerelő üzemek
 • Gyártás, termelés
 • Raktárakban
 • Kamion, teherautó rámpa rakodás irányítás, hívó
 • Kiskereskedelmi üzletek

Mint ahogyan a fenti felsorolásból is látszik, az éttermi felhasználás mellett legalább ugyanannyi, de inkább több más iparágban is megelégedéssel használják a vendéghívó rendszereket.

Melyik vendéghívó rendszert válasszam?

Leggyakrabban a fenti kérdés hangzik el amikor egy érdeklődő megkeres minket vezeték nélküli vendéghívó rendszerrel kapcsolatban. Minden üzlet, étterem és egyéb felhasználási hely különböző adottságokkal rendelkezik, ezért egyértelmű válasz nincs a kérdésre. Amikor mi felmérjük az adott hely igényét, akkor a következő kérdéseket szoktuk feltenni:

 • Mekkora hatótávolságra van szükség, milyen messze távolodhat el a hívás helyétől az ügyfél, vendég? – Ebből tudható meg, hogy mekkora hatótávolságú vezeték nélküli hívórendszerre van szükség.
 • Mennyi vendég/ügyfél várakozhat egyidőben a kiszolgálásra? - Itt azt mérjük fel, hogy hány darabos szettre van szükség, esetleg, később szóba jöhet-e a bővítés.
 • A kinézet számít, vagy inkább a működés és az ár-érték arány az elsődleges? - Vannak kevésbé dizájnos és kifejezetten elegáns kialakítású vendéghívó rendszerek is a kínálatunkban. A kevésbé dizájnos készülékek ára kedvezőbb lehet, de ez sem igaz minden esetben.

Korongos, vagy kártyás vendéghívó rendszer?

A korongos kialakítású vendéghívók nagy előnye, hogy a korongok töltője külön van a hívóbillentyűzettől. Így a hívás és a korongok kiadása két külön helyről is történhet. Ezen kívül a korongos vendéghívó rendszereken, a hívókorongokon is található kijelző, amin az adott korong sorszámát egyszerűen változtathatjuk. Korongos rendszereknél a bővítés is egyszerűbb, mert csak a plusz korongokat és a töltőt kell hozzá megvásárolni, billentyűzetből elegendő egy darab is.

Ezzel szemben a kártyás vendéghívó rendszerek a töltővel egy egységet alkotnak, de cserébe több hívókártyát tartalmaz az alaprendszer (típustól függően 16db vagy 20db). Ebből is össze lehet kapcsolni több rendszert, de itt a töltő miatt fontos, hogy a teljes rendszert meg kell vásárolni a bővítéshez. Bizonyos kártyás rendszereken van kialakított hely reklámszöveg elhelyezésére is.

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, ahol segítünk megtervezni és kiválasztani az Önnek megfelelő hívórendszert.

NextCall NCT-516 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 16db jelzőkártyával, rezgő üzemmóddal, némítógombbal, egyedi reklámfelülettel NextCall NCT-516 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 16db jelzőkártyával, rezgő üzemmóddal, némítógombbal, egyedi reklámfelülettel
Népszerű Automatába Ingyen REKLÁMÁRON -45 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-516
A NextCall NCT-516 egy vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer, amely 16db hívókártyával és egy töltőállomással rendelkezik, a rendszer azonnal használatra kész. A hívókártyák beállítás szerint rezgéssel, villogással és hanggal is jeleznek. A készülék a kialakításának köszönhetően jól tűri a..
59.900 Ft 109.900 Ft
Nettó ár:47.165 Ft
Retekess TD175 érintőgombos vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 16db hívókártyával és rezgő üzemmóddal Retekess TD175 érintőgombos vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 16db hívókártyával és rezgő üzemmóddal
Népszerű Automatába Ingyen -32 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD175
A Retekess TD175 vezeték nélküli vendéghívó rendszer a korábbi, nagy népszerűségnek örvendő Retekess TD157 modell frissített változata. Megújult a kinézet, modernebb, fiatalosabb lett, és immár REZGÉS funkciót is kapott a fény- és a hangjelzés mellé. Ezen kívül a jelzőkártyák töltő csatlakozója is f..
67.900 Ft 99.900 Ft
Nettó ár:53.465 Ft
NEXTcall NCT-520 éttermi vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 20db kártyával ( Retekess TD173 ) NEXTcall NCT-520 éttermi vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 20db kártyával ( Retekess TD173 )
Népszerű Automatába Ingyen -39 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-520
A NEXTcall NCT-520 típusú vendéghívó rendszer a gyártó legújabb és leginnovatívabb fejlesztése, amely gyakorlatilag teljesen azonos a Retekess TD173 típussal, csak kedvezőbb árcímkével rendelkezik. Az elegáns és valóban szép kinézet mellett, megújult funkciókat is tartogat a felhasználók részére, ho..
85.900 Ft 139.900 Ft
Nettó ár:67.638 Ft
NEXTcall NCT-720 vezeték nélküli éttermi ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 20db hívókártyával és különálló hívóbillentyűzettel NEXTcall NCT-720 vezeték nélküli éttermi ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 20db hívókártyával és különálló hívóbillentyűzettel
Új Automatába Ingyen -25 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-720
A NEXTcall NCT-720 éttermi hívórendszer 20db jelzőkártyával rendelkezik, amivel a vendégek, vagy az ügyfelek várakozás nélkül azonnal értesíthetők. A hívórendszer használatával megelőzheti a kiadóablaknál előforduló sorban állást, nem kell többet kiabálnia, ha elkészült egy rendelés, csak csipogtass..
89.900 Ft 119.900 Ft
Nettó ár:70.787 Ft
NextCall NCT-424 vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 24db jelzőkártyával - rezgő üzemmód. némítógomb, egyedi reklámfelület NextCall NCT-424 vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 24db jelzőkártyával - rezgő üzemmód. némítógomb, egyedi reklámfelület
Új Automatába Ingyen -24 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-424
A NEXTcall NCT-424 egy vezeték nélküli éttermi vendéghívó rendszer, amely egyedülálló kialakításában 24db jelzőkártyával rendelkezik. A hívórendszer használata továbbra is nagyon egyszerű, elegendő csak megadni a kártya sorszámát, ami hívás esetén rezgéssel, hanggal és több villogó LED-el is jelez. ..
98.900 Ft 129.900 Ft
Nettó ár:77.874 Ft
Retekess TD175P vezeték nélküli éttermi vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 30db hívókártyával Retekess TD175P vezeték nélküli éttermi vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 30db hívókártyával
Automatába Ingyen -23 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD175P
A Retekess TD175P vezeték nélküli éttermi vendéghívó rendszer a kisebb TD175 modell továbbfejlesztett változata. Minden paraméterében megegyezik az élőddel, azonban itt már 30db hívókártya (csipogó) egyidejű használatára van lehetőség. Az alapcsomag 30db jelzőkártyát tartalmaz, amihez a központi egy..
114.900 Ft 149.900 Ft
Nettó ár:90.472 Ft
NextCall NCT-530 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 30db kártyával NextCall NCT-530 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer 30db kártyával
Új Automatába Ingyen -20 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-530
A NextCall NCT-530 vezeték nélküli vendéghívó rendszer 30db jelzőkártyával és egy dokkoló állomással rendelkezik. Az alap kiépítésben egyszerre akár 30 folyamatban lévő rendelést is tud vele kezelni. Elegáns, modern kialakítása és széleskörű funkcionalitása révén bármely vendéglátó egységben megállj..
119.900 Ft 149.900 Ft
Nettó ár:94.409 Ft
Retekess TD158 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer Retekess TD158 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer
Népszerű Automatába Ingyen -27 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD158
A Retekess TD158 típusú személyhívó, vagy másnéven vendéghívó készülékkel új alapokra helyezheti a várakozó ügyfelei hívását. Kényelmes mind a kiszolgálónak, mind az ügyfélnek, az ügyfél nyugodtan várakozhat a rendelésére, vagy amíg sorra kerül a kiszolgálásban, és a személyzet is pontosabban és gyo..
76.900 Ft 105.900 Ft
Nettó ár:60.551 Ft
NextCall NCT-600 vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 10db koronggal NextCall NCT-600 vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer 10db koronggal
Automatába Ingyen REKLÁMÁRON -43 %
Gyártó: NextCall Termék kód: NCT-600
A NextCall NCT-600 típusú vezeték nélküli vendéghívó rendszer egy korongos kialakítású készülék, amely megnövelt korongméretekkel rendelkezik az egyszerűbb használat érdekében. A hívórendszer használatával megelőzheti, illetve lerövidítheti az ügyfelek, vagy vendégek várakozással töltött idejét és e..
79.900 Ft 139.900 Ft
Nettó ár:62.913 Ft
Retekess TD161 vezeték nélküli vendéghívó rendszer 10db csipogóval, akkumulátoros üzemmód + Ajándék tartó konzollal Retekess TD161 vezeték nélküli vendéghívó rendszer 10db csipogóval, akkumulátoros üzemmód + Ajándék tartó konzollal
Új Automatába Ingyen -29 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD161
A Retekess TD161 egy sokoldalú vezeték nélküli vendéghívó, személyhívó rendszer amelyet az éttermek, büfék ételrendelései kezelésére terveztek. Egyedi mágneses töltési megoldásával és a speciális tartó konzolával még a gyorsabb napokon is egyszerű kezelést és nagy segítséget jelent minden vendéglátó..
84.900 Ft 119.900 Ft
Nettó ár:66.850 Ft
Retekess TD177 vezeték nélküli éttermi Hívórendszer, IP67 Vízálló, Bővíthető, Egygombos Programozás Retekess TD177 vezeték nélküli éttermi Hívórendszer, IP67 Vízálló, Bővíthető, Egygombos Programozás
Automatába Ingyen -25 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD177
A Retekess TD177 egy új készülék a gyártó kínálatában, sok olyan képességgel rendelkezik, ami egyedivé teszi a vezeték nélküli éttermi hívórendszerek között. Már a kialakítása is eltér a többi modelltől, a jelzőkártyák (pager) egy álló dobozban vannak elhelyezve, amely elrendezés nagyon praktikus és..
119.900 Ft 159.900 Ft
Nettó ár:94.409 Ft
Retekess TD156 IP67 vízálló és nagy hatótávolságú vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer Retekess TD156 IP67 vízálló és nagy hatótávolságú vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer
Automatába Ingyen -18 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD156
A Retekess TD156 vezeték nélküli hívórendszer hathatós segítséget képes nyújtani az ügyfelek, vendégek hívásában, a kiszolgálás, vagy az ügyintézés gördülékennyé tételében. A vendéghívó különlegessége, hogy a jelzőkorongok teljesen  vízállóak, így kifejezetten ajánlott medencék, strandok, uszodák ve..
138.900 Ft 169.900 Ft
Nettó ár:109.370 Ft
Retekess TD166 nagy hatótávú, vezeték nélküli ipari hívórendszer gyárak, üzemek, raktárak, logisztikai központok részére Retekess TD166 nagy hatótávú, vezeték nélküli ipari hívórendszer gyárak, üzemek, raktárak, logisztikai központok részére
Ingyenes szállítás -14 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD166
A Retekess TD166 típusú vezeték nélküli hívórendszert elsősorban gyárak, üzemek, vagy logisztikai központok részére ajánljuk. Kitűnően használható nagy távolságra történő jelzések küldéséhez, pl. kamion, vagy teherautó rakodás irányításához, rakodó rámpára hívásához. A jelzőkorongok a hagyományosnak..
299.900 Ft 349.900 Ft
Nettó ár:236.142 Ft
Retekess TD159 nagy hatótávú, ipari vezeték nélküli ügyfélhívó, kamionhívó rendszer Retekess TD159 nagy hatótávú, ipari vezeték nélküli ügyfélhívó, kamionhívó rendszer
Ingyenes szállítás -13 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD159
A Retekess TD159 típusú vezeték nélküli ügyfélhívó rendszer egy speciális készülék, amely ötvözi a gyors hívást és az azzal kapcsolatos információ továbbítást is. Ipari kialakítása révén gyárakban, üzemekben, logisztikai központokban is megállja a helyét. Kibővített hatótávolsággal rendelkezik, ami ..
329.900 Ft 379.900 Ft
Nettó ár:259.764 Ft
Retekess TD101 vezeték nélküli sorszámhívói ügyfélhívó rendszer külső kijelzővel Retekess TD101 vezeték nélküli sorszámhívói ügyfélhívó rendszer külső kijelzővel
Automatába Ingyen -30 %
Gyártó: Retekess Termék kód: RTKS-TD101
A Retekess TD101 ügyfélhívó rendszer segítségével egyedi sorszám szerint hívhatja ügyfeleit, vendégeit a kiszolgáláshoz, vagy az ügyintézéshez. Elegendő csak megadni a hívni kívánt sorszámot 1 és 999 között, majd az azonnal láthatóvá válik a kijelzőn amely hangjelzéssel is tájékoztatja a várakozókat..
79.900 Ft 114.900 Ft
Nettó ár:62.913 Ft
NextCall NCT-300 / NCT-400 vezeték nélküli vendéghívó rendszer hívókártya NextCall NCT-300 / NCT-400 vezeték nélküli vendéghívó rendszer hívókártya
Nincs készleten
Gyártó: NextCall Termék kód: 1097T
Kiegészítő hívókártya a NextCall NCT-300 és a NextCall NCT-400 rendszerekhez. Csak hívókártya utólagos pótláshoz, vagy bővítéshez, a használatához szükséges a komplett hívórendszer megléte.A hívókártya egyszerűen beilleszthető a meglévő rendszerbe, csak kövesse a használati útmutató párosítás, sorsz..
3.900 Ft
Nettó ár:3.071 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: F9478DX1
Kiegészítő hívókártya Retekess TD175 típusú vendéghívó rendszerhez. A Retekess TD175 hívókártya használatához szükséges egy vele kompatibilis hívórendszer megléte, a kártya önmagában nem használható.Ezzel a hívókártyával bővítheti a már meglévő vendéghívórendszerét, vagy pótolhatja az elveszett, meg..
4.500 Ft
Nettó ár:3.543 Ft
Gyártó: NextCall Termék kód: 392T
Kiegészítő hívókártya NEXTcall NCT-516, NEXTcall NCT-520, NEXTcall NCT-530 és Retekess TD173 vendéghívó rendszerekhez. Csak hívókártya bővítéshez, vagy utólagos pótláshoz, önállóan nem használható, csak meglévő vezeték nélküli vendéghívó rendszerrel működik.A hívókártya egyszerűen beilleszthető a má..
4.900 Ft
Nettó ár:3.858 Ft
Gyártó: Retekess Termék kód: F9455B
Hívókorong Retekess TD158 típusú hívórendszerhez. Csak korong, bővítéshez, vagy pótláshoz. A Retekess TD158 hívókorong használatához szükséges egy már meglévő hívórendszer megléte, a hívókorong önmagában nem alkalmas használatra.A hívókorong alkalmas a már meglévő TD158 hívórendszer bővítésére, vagy..
6.900 Ft
Nettó ár:5.433 Ft
Tételek 1 től 19-ig / összesen 19 (1 oldal)
NEXT Irodatechnika © 2010 - 2024
A convenient and secure online payment is provided by Barion Payment Zrt., MNB license number: H-HU-1064/2013 Credit card details are not available to our store.